blog-logo

Citește aici ce multinaționale fac angajări în iunie la Brașov!

Citește aici ce multinaționale fac angajări în iunie la Brașov!

autoliveFirmele multinaţionale cu cele mai ambiţioase planuri de recrutări în această lună provin din domeniile producţie, servicii de suport center, industrie auto şi IT.

Producătorul suedez de sisteme de siguranţă auto, Autolive, va investi în acest an peste 25 de milioane de euro în România şi şi-a propus să creeze încă 1.000 de noi locuri de muncă. Oraşele în care Autoliv recrutează personal în prezent sunt Sf. Gheorghe. Braşov, Timişoara, Reşiţa şi Caransebeş. Compania caută ingineri auto, IT-işti, tehnicieni mentenanţă etc. (detalii aici şi aici).

Gigantul de outsourcing Genpact recrutează la Bucureşti, Cluj-Napoca, Oradea şi Braşov absolvenţi de studii superioare cunoscători de germană, portugheză, limbi nordice, spaniolă, franceză şi alte limbi străine (lista completă aici).

Alte articole:   Modificări, la Regulamentul de parcare din Brașov

Subsidiara locală a furnizorului american de servicii IT şi call-cen­ter Computer Generated So­lu­tions (CGS) şi-a propus re­cru­tarea a cel puţin 400 de oa­meni în cursul acestui an. Compania caută în momentul de faţă personal pentru relaţiile cu clienţii la Braşov, Sibiu şi Bucureşti, în special cunoscători de germană, maghiară, italiană şi engleză. Joburile vacante pot fi văzute aici.

Distribuie dacă îți place!
  1. Pacat ca se aplica doar prin site-ul asta de rahat @ ejobs, era bun un fax/e-mail unde se puteau depune CV-urile 🙂

    Reply
  2. Există BESTJOBS care e foarte foarte bun

    Reply
  3. E atat de bun bestjobs incat dupa 26 de luni de cautare loc de munca nu m-a contactat nimeni / zero barat . Cel mai intalnit mod de angajare e sa ai pile si spagi altfel e ca si cum ai fi murit de mult.Degeaba ai studii inteligenta , calificari, trasaturi social -umane. inspectorii de la resurse umane sunt niste roboti stricati, iti rad in fata de necazul tau si se sterg la*** cu cv -uri si cu diplome. adica cu soarta oamenilor

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.