blog-logo

VIDEO Ascultă cel de-al treilea single al lui Brenciu, de pe albumul „40“!

VIDEO Ascultă cel de-al treilea single al lui Brenciu, de pe albumul „40“!

horia brenciuHoria Brenciu a lansat cel de-al treilea single de pe albumul „40“, album care va apărea pe piaţă în toamna acestui an.

Noua piesă este produsă de HB Media Entertainment şi se potriveşte perfect cu vara care stă să înceapă: e fresh, optimistă la maxim şi cu accente romantice, fără a fi prea dulce sau soft.

Ba din contră, „Azi am chef de mare” e o piesă care parcă te trage de mânecă să-ţi iei mai repede concediu şi să te bucuri de vară.

„Zilele trecute am încercat să fac ce zice piesa, adică să plec la mare fără bagaje şi cu cardurile goale. Am reuşit. E adevărat că acolo am întâlnit prieteni care au făcut ca aventura să fie şi mai simpatică… ;-). De fapt „Azi am chef de mare” are chiar izul acela de vacanţă fără griji, alături de prieteni. Asta am vrut să simtă toţi cei care ascultă aceasta piesă, inclusive pantera… Piesa este inspirată de fapte reale!”, a declarat Horia Brenciu.

Alte articole:   Hotărârile CNSU prin care au fost închise școlile din toată țara, anulate de Curtea de Apel București

Ascult-o mai jos şi arat-o şi prietenilor tăi! E o piesă de gaşcă, de vacanţă, de iubire, de soare…

Distribuie dacă îți place!
  1. Marius Dragomir 12 iunie 2013, 10:08 AM

    DACA MERGI LA MARE NU UITA SA IEI PIESA ASTA CU TINE! CU PRIETENIE,..http://www.youtube.com/watch?v=GJZAAaGudZM&feature=youtu.be

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate