blog-logo

FOTO-VIDEO Campionatul național de majorete, un eveniment de nota 10!

FOTO-VIDEO Campionatul național de majorete, un eveniment de nota 10!

majorete12Campionatul național de majorete s-a dovedit a fi de departe un eveniment cu un succes deosebit. Chiar dacă a fost prima ediție, organizată cu o încăpățânare demnă de toată lauda de către Cătălin Nan, instructorul echipei din Râșnov, competiția a reunit o mulțime de echipe din întreaga țară.

50 de echipe au evoluat in cadrul sectiunilor cheerleading, majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton si majorete hobby.

„Ne bucurăm că am reuşit să aduceam această competiţie şi la Braşov. Pentru această competiţie vom încerca să ne ridicăm standardul şi să ne păstrăm locul. Echipele din ţară şi-au îmbunătăţit stilul, iar noi, pentru a ne păstra pe primul lor, trebuie să muncim şi mai mult”, ne-a declarat înainte de eveniment Cătălin Nan, instructor al echipei de majorete de la Râşnov, care reprezintă județul Brașov.

Alte articole:   Mașinile Salvamont vor putea utiliza girofarul de pe autospeciale

„Sperăm ca acest sport să se dezvolte mai mult până la campionatul viitor, să putem forma mai multe echipe, ca să putem organiza şi competiţii locale, dar mai ales să fim sprijiniţi şi financiar de unii sponsori în derularea acestor activităţi”, a spus Nan.

Campionatul a fost organizat cu sprijinul autorităților locale din Râșnov și Brașov și s-a desfășurat pe arena Liceului Sportiv din Brașov. „Doresc sa-l felicit pe Catalin Nan pentru organizarea Campionatului National de Majorete de la Brasov. El a luptat pana in ultima clipa sa aduca la Brasov acest eveniment frumos de ziua copiilor si ma bucur atat pentru reusita evenimentului, cat si pentru pozitiile si medaliile castigate de echipa lui de majorete din Rasnov. Mi-ar place sa luam drept exemplu implicarea lui exemplara in comunitate si impreuna sa facem mult mai multe pentru orasul nostru“, a declarat consilierul local Christian Macedonschi.

Alte articole:   FOTO. Hotelul de Gheaţă de la Bâlea Lac prinde contur. Patru igluuri, construite

CLICK pe poze pentru a se mări!


Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate