blog-logo

CGS face angajări la Brașov

CGS face angajări la Brașov

computerPortalul de recrutare Myjob.ro anunta ca peste 100 de posturi sunt scoase la concurs de firma Computer Generated Solutions (CGS).

Compania vrea sa faca angajari in Sibiu si Brasov. Joburile disponibile se adreseaza celor care doresc sa lucreze ca repezentant vanzari.

Compania americana CGS este cel mai mare furnizor de solutii de outsourcing din Romania.Fondata in New York, SUA, in 1984, firma CGS Inc deserveste clienti din America de Nord, Europa, Asia, Orientul Mijlociu si Africa; proiectele companiei implica branduri din Top Forbes 500, precum si cele mai mari firme din IT&C, banking, asigurari ce activeaza pe piata din Romania.

Alte articole:   Sânzienele sau Drăgaica. Tradiții și superstiții. Cum să te ferești de iele

In tara noastra, CGS acopera intreaga gama de servicii asociate activitatii de contact center: Help Desk, Suport Tehnic, Externalizarea procesului operational (BPO), Achizitia clientilor noi, Customer Care, Fidelizarea & Retentia clientilor .CGS ofera o serie de solutii de front si back-office in 18 de limbi straine, cu aproape 3.000 angajati in locatiile sale din Bucuresti, Brasov si Sibiu.

Distribuie dacă îți place!
  1. am lucrat o perioada la renumita companie CGS si pot sa zic ca a fost cea mai proasta deciezie pe care am facut-o!Salariu de toata jena, ore suplimentare „pro-bono”, stres la maxim si nu sunt multumiti niciodata de eficienta. Sunt niste scarbe care profita de tinerii fara experienta.

    Reply
  2. Salariul este foarte mic, stresul este mare, dar experienta de acolo te ajuta pe viitor, daca doresti sa lucrezi tot in domeniul relatiilor cu clientii sau in alte domenii conexe.
    Este ca o rampa de lansare, si daca rezisti aici rezisti cu siguranta in alte parti.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate