blog-logo

Primăria dublează tarifele de intrare la bazinul olimpic. Vezi aici cât te costă bălăceala

Primăria dublează tarifele de intrare la bazinul olimpic. Vezi aici cât te costă bălăceala

Bazinul Olimpic 26 febr 2013 (2)Consilierii locali braşoveni vor discuta în şedinţa de astăzi majorarea tarifelor de intrare la Bazinul Olimpic. Deschis la mijlocul lunii aprilie, bazinul Olimpic avea până acum tarife acceptabile, respectiv cele practicate înainte de modernizarea obiectivului. Astfel, biletele erau 6 lei pentru copii, 8 lei pentru studenţi şi 12 lei pentru adulţi, pentru o oră şi jumătate de bălăceală, în timp ce abonamentele aveau valoarea de 60 de lei pentru copii şi elevi, 80 de lei pentru studenţi şi 120 de lei pentru adulţi. Înotătorii de performanţă sau echipele de polo plăteau 80 de le pentru închirierea unui culoar timp de o oră.

Noile preţuri, potrivit proiectului de hotărâre de Consiliu Local, sunt cel puţin duble. Astfel, biletele sunt de 25 de lei pentru adulţi, 15 lei pentru studenţi şi pensionari şi 10 lei pentru elevi şi copii. Abonamentul nelimitat pentru adulţi va fi de 400 de lei. Aceştia pot plăti şi abonamente de 250 de lei, dar vor avea incluse doar 12 intrări, şi de 100 de lei, având incluse opt intrări, dar numai sâmbăta şi duminica. Abonamentele nelimitate pentru studenţi vor costa 300 de lei, în timp ce pentru 12 intrări vor trebui să plătească doar 150 de lei. Pensionarii nu au abonament decât pentru 12 intrări pe lună, pentru care vor trebui să plătească 150 de lei. Copiii şi elevii vor plăti şi ei 300 de lei pentru un abonament nelimitat, dar numai 100 de lei pentru un abonament de 12 intrări sau 80 de lei pentru zece intrări. Dacă vreţi să vă abonaţi şi la un instructor de înot, vă va costa 500 de lei pe lună. Cine vrea să închirieze întregul bazin mare va trebui să plătească 1.200 de lei pe oră, iar cine vrea tot bazinul mic va trebui să achite 200 de lei pe oră.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Francul elvețian a pierdut 8 bani în două luni
 1. Radu Radulici 1 iunie 2013, 8:54 AM

  Astia nu mai stiu din ce parte sa mai faca rost de bani, nu e de ajuns ca au palate, masini si alte chesti and shit.

  Reply
 2. Foarte urat din partea lor. La asa tarife mai bine mergi la Paradisul Acvatic.

  Reply
 3. sa nu se duca nimeni! sa vedem…ce fac? urat din partea lor….este hotie! sunt de capul lor? dupa ce criterii se pun asemenea tarife? un for superior nu exista? un OPC ceva? e o vorba…nu e fraier cine cere e fraier cine the!

  Reply
 4. Daca investitia ar fost suportata in intregime de catre Primarie, e OK, vrea sa-si recupereze banii.
  Insa, din cate stiu, marea parte a banilor nu provin din bugetul local, deci, ar fi fost normal ca, majoritatea din CL, consilierii USL sa aiba in vedere acest aspect, si sa nu ne beleasca si mai mult.
  Cu asa tarife, presupun, ca nu vor fi multi vizitatori, posibil ca incasarile sa nu ajunga pt. functionarea bazei sportive. Mai bine tarife decente, vizitatori mai multi (ca doar asta ar fi scopul normal, nu?), si incasari pe masura.
  Nu stiu ce interese se (mai) ascund in spatele acestei afaceri…

  Reply
 5. Mi-am propus sa merg impreuna cu mama,pana acum mergeam singura, dar la aceste tarife imi voi cauta alta optiune precum cred ca vor face multi altii care pana acum frecventau bazinul. Sauna nu functioneaza, chiar si dupa mordernizare nu ofera in afara lungimii de 50 de metri cu nimic mai mult, ba din potriva mai putin decat celelate bazine din oras. Sunt dezamagita ca nu au o strategie de marketing atractiva. Eu totusi sper sa se trezeasca in al 12-lea ceas.

  Reply
 6. […] Primăria dublează tarifele de intrare la bazinul olimpic. Vezi aici cât te costă bălăceala […]

  Reply
 7. preturi de 3 ori mai mari decit in UK.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate