blog-logo

Iunie – o lună magică la Eliana Mall (P)

Iunie – o lună magică la Eliana Mall (P)

afis eliana mall iunie 2013Copilăria este cea mai frumoasă perioadă a vieţii, de care adulţii îşi aduc mereu aminte cu drag.

Este o perioadă plină de învăţături, experienţe noi, jocuri, imaginaţie fără limite, aventură, o perioadă în care legăm prietenii care ajung să dureze o viaţă întreagă. Copiii învaţă să fie adulţi şi să îi imite pe aceştia în jocurile de zi cu zi, învaţă să ia decizii şi mai ales să trăiască intens fiecare moment!

Anul acesta ELIANA mall dedică o lună întreagă universului copilăriei, unde imaginaţia nu are limite, regulile sunt făcute de copii, iar joaca primează.

În fiecare sâmbătă, ELIANA mall a pregătit activităţi pentru cei mici: teatru de păpuşi, jocuri, un curs practic de educaţie financiară pentru copii, gala “Vreau să fiu vedetă”.

Alte articole:   Mai multe străzi din Săcele rămân fără curent electric

Astfel, pe 1 iunie, începând cu ora 11.00, sunt pregătite activităţi dedicate celor mici şi mari: piesa de teatru de păpuşi “Dumbrava minunată” prezentată de trupa Valiza cu Teatru, momente interactive, jocuri, concurs de desene pe asfalt cu premii din partea ELIANA mall şi a partenerilor, face-painting şi reduceri la locul de joacă Kinderland, filme noi şi meniuri la preţ special la cinema Cityplex. Ziua este îndulcită de Ţiriac Auto, Vel Pitar, Delaco şi Olimpia Tenis Club, care au pregătit surprize pentru participanţii la eveniment. Vor sărbători Ziua Internaţională a Copilului şi micuţii de la centrele de plasament din jurul Braşovului, cu sprijinul Fundaţiei Speranţa pentru copii.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Sâmbătă, 8 iunie, a fost programată începând cu ora 11:00, piesa de teatru de păpuşi “Fata Păstorului”, iar pe 15 iunie, începand cu ora 10:00, trupa Valiza cu Teatru joacă piesa “Puterea cuvântului”.

Pentru şcolari, sâmbăta, 22 iunie, la ora 11:00, ELIANA mall împreună cu Asociaţia Bright Future au pregătit atelierul practic de “Educaţie financiară pentru copii”. Juniorii vor învăţa valoarea banilor, de unde provin aceştia, cum pot să îi gestioneze, precum şi ce activităţi pot face ei pentru a-i câştiga.

Parteneri: Tiriac Auto Brasov, Speranta pentru copii, Vel Pitar, Delaco, Valiza cu Teatru, Reinert. Pentru detalii accesaţi http://www.eliana-mall.ro/evenimente sau pagina de Facebook!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate