blog-logo

Centrul Braşovului se va umple, sâmbătă, de majorete

Centrul Braşovului se va umple, sâmbătă, de majorete

poza majorete4Centrul Braşovului se va umple, sâmbătă, de majorete, care vor lua parte la cea de-a VI-a ediţie a Campionatului Naţional de Majorete, organizat cu sprijinul Primăriei Râşnov. În total, vor fi 800 de majorete din 21 de oraşe, iar acestea vor face un marş, acompaniate de muzică de fanfară, începând cu ora 12.00 pe traseul Piaţa Sfatului – Maternitate – Arena Liceului Sportiv, unde vor avea loc competiţiile. Prin intermediul acestei parade fiecare echipă va fi prezentată publicului, care va putea participa gratuit la probele de concurs.

Majoretele de la Râşnov vor reprezenta Braşovul la acest eveniment, acestea câştigând ediţia anterioară a campionatului care s-a desfăşurat la Ploieşti. „Ne bucurăm că am reuşit să aduceam această competiţie şi la Braşov. Pentru această competiţie vom încerca să ne ridicăm standardul şi să ne păstrăm locul. Echipele din ţară şi-au îmbunătăţit stilul, iar noi, pentru a ne păstra pe primul lor, trebuie să muncim şi mai mult”, a declarat Cătălin Nan, instructor al echipei de majorete de la Râşnov.

Alte articole:   ÎN DIRECT Conferință de presă la PNL Brașov

La ora 12.45 va avea loc deschiderea oficială a evenimentului, însă competiţiile vor începe la ora 9.00 cu concursurile pentru junioare (din clasele V – VIII) şi cadete (din clasele primare). De la ora 14.15 vor începe concursurile şi pentru senioare. Câştigătoarele vor fi recompensate cu diplome şi cupe, şi se vor califica pentru Campionatul European. Premierea va avea loc sâmbătă de la ora 17.30, tot pe Arena Liceului Sportiv, iar în cazul în care condiţiile meteo nu vor fi favorabile între evenimentul se va desfăşura la Patinoarul Olimpic din Poiană. Din păcate, organizatorii nu vor putea oferi şi premii în bani, fiindcă nu s-au găsit sponsori. „Sperăm ca acest sport să se dezvolte mai mult până la campionatul viitor, să putem forma mai multe echipe, ca să putem organiza şi competiţii locale, dar mai ales să fim sprijiniţi şi financiar de unii sponsori în derularea acestor activităţi”, a spus Nan.
Echipele vor concura la sectiunile: majorete traditionale cu Pom-Pom, majorete traditionale cu baton, cheerleading, majorete hobby.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

 

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate