Trei liberali vânează şefia organizaţiei judeţene de la Braşov

Trei liberali vânează şefia organizaţiei judeţene de la Braşov

Alegeri PNL Adrian AtomeiLupta pentru postul de preşedinte al organizaţiei judeţene a PNL Braşov se anunţă una acerbă. Alegerile vor avea loc pe data de 15 iunie, la Aro Palace, iar candidaturile pentru unul dintre posturile din Biroul Permanent Judeţean vor putea fi depuse până în 13 iunie, la ora 10.30.

Până acum, în cursă s-au înscris pe lângă actualul preşedinte al organizaţiei, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov Aristotel Căncescu, şi omul de afaceri Sorin Varga, care şi-a anunţat candidatura încă de la alegerile de la organizaţia municipală, unde iniţial se înscrisese pentru funcţia de preşedinte, dar şi Alin Lupu, care a deţinut funcţia de director interimar al Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului, iar, în prezent, face parte din corpul de control al ministrului Mediului. Din Biroul organizaţiei judeţene vor mai face parte 9 vicepreşedinţi şi 19 membri, 30% dintre aceştia fiind înscrişi pe lista de supleanţi ai preşedintelui.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Trei proiecte de peste 300 de milioane de euro, finanțate din fonduri europene
Loading...
loading...
  1. […] rezumau doar la Căncescu Aristotel şi contracandidaţii acestuia Sorin Varga şi Alin Lupu, vezi ,,Trei liberali vaneaza sefia organizatiei judetene” … situaţie care nu părea să îi pericliteze lui Aristotel Căncescu  poziţia de lider, de […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.