Distracţie pentru prichindei, în weekend, la Râşnov

Distracţie pentru prichindei, în weekend, la Râşnov

Cupa FIS Rasnov_2Copiii vor fi în centrul atenţiei de ziua lor, la Râşnov. Vor putea face sport în aer liber, dar se vor putea şi distra pe cinste, urmând să fie recompensaţi cu dulciuri şi premii de către edili.

Manifestările vor începe vineri imineaţă, când, în centrul oraşului piticii de la grădiniţe şi elevii claselor I şi II se pot întrece în desene pe asfalt, dar şi concursuri pe bicicletă sau role. De asemenea, în parcul de lângă Biserica Sfântul Nicolae, prichindeii din zonă vor avea parte de diverse jocuri specifice vârstei lor.

Tot vineri, dar începând cu ora 11.00, pe Valea Cărbunării, vor avea loc probe de cros, ciclism, concurs de role, pentru elevii din clasele V-X. Mai mult, pe Valea Cărbunării, vineri, va fi inaugurat un teren special pentru jocuri de echipă printr-un miniturneu de fotbal la care vor participa elevi din clasele III-IV, potrivit primarului Adrian Veştea.

160 de sportivi din ţară

Sâmbătă, dar şi duminică, sportul continuă să fie la mare cinste pe Valea Cărbunării. Asta pentru că aici va avea loc „Cupa 1 Iunie” la sărituri cu schiurile, eveniment organizat de Primăria Râşnov, Clubul Sportiv Şcolar Dinamo şi Federaţia Română de Schi-Biatlon. Competiţiile vor avea loc pe trambulinele de K15, K35 şi K64. „Vor fi aproximativ 160 de sportivi din cluburi şcolare sportive din ţară, care vor sări în funcţie de grupa lor de vârstă, începând de la 7 ani până la seniori. Le vom acorda câştigătorilor atât diplome, cât şi premii în bani”, a precizat primarul Adrian Veştea.

Alte articole:   Bărbat rănit într-un accident de muncă
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.