blog-logo

Fostul deputat Gheorghe Gabor, consul în Republica Moldova

Fostul deputat Gheorghe Gabor, consul în Republica Moldova

gheorghe gaborFostul deputat PNL Gheorghe Gabor (Făgăraș) va reprezenta România în calitate de consul la cea mai mare ambasadă a ţării noastre. El va fi consul la ambasada României din Republica Moldova.

Gabor, de profesie avocat, îşi va începe activitatea în diplomaţie în 6 iunie, când va pleca spre Chişinău şi va completa echipa română a ambasadei.

Ambasada ţării noastre de la Chişinău este condusă de ambasadorul Marius Gabriel Lazurca şi are în componenţă încă 5 consuli, iar fostul deputat de Ţara Făgăraşului va deveni cel de-al şaselea. Mandatul său acolo este pe durată nedeterminată.

Avocatului făgărăşean i s-a propus o funcţie în diplomaţie încă din toamna lui 2012. „În toamna anului trecut preşedintele Căncescu mi-a propus să lucrez în diplomaţie la o ambasadă a ţării noastre din străinătate. Eu i-am răspuns domnului preşedinte că în orice muncă mi-aş desfăşura activitatea o voi face cu aceeaşi seriozitate cu care am făcut-o în tot cursul vieţii mele. Tot în toamna anului trecut am fost invitat la MAE de către Ministrul Afacerilor Externe Titus Corlăţean, am discutat cu secretarul general al Ministerului care pe vremea acea era chiar actualul Ministru al Justiţiei. După două-treni luni de la acea discuţie am fost din nou invitat la MAE şi mi s-a propus să mă pregătesc pentru a munci la ambasada noastră de la Chişinău în calitate de consul”, mărturiseşte Gheorghe Gabor.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Echipajul operativ de salubrizare, în acțiune și în zilele libere
  1. Ma bucur foarte mult, e un om deosebit. Daca ar fi fost asa toti parlamentarii….

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.