blog-logo

Noua echipă de conducere a PNL Braşov îşi face planul de bătaie

Noua echipă de conducere a PNL Braşov îşi face planul de bătaie

Alegeri PNL Adrian Atomei si CancescuSăptămâna aceasta, liberalii braşoveni vor avea prima şedinţă în noua formulă de după alegerile de sâmbătă de la organizaţia municipală. Aceştia vor stabili domeniile de activitatea pe care le vor coordona cei nouă vicepreşedinţi, urmând să fie numit şi secretarul coordonator. Numirea în această funcţie o face preşedintele organizaţiei, iar Adrian Atomei a decis să îi acorde acest post lui Sorin Varga, iniţial contracandidat al său pentru funcţia de preşedinte al PNL, dar care a decis să se retragă manifestându-şi sprijinul pentru Atomei. „Avem un mandat de patru ani şi vom trece prin patru cicluri de alegeri: europarlamentare şi prezidenţiale anul viitor, dar şi locale şi parlamentare în 2016. În maximum trei luni, noul birou al acestei organizaţii îşi va creiona foarte clar strategiile de abordare a acestor campanii. Primii paşi pe care îi vom face sunt la nivel organizatoric, fiindcă am observat că sunt unele lacune care trebuie corectate”, a precizat preşedintele organizaţiei municipale a PNL, Adrian Atomei.

Alte articole:   Isărescu, mesaj pentru românii cu rate: Perioada dobânzilor mici a trecut, nu mai revine 

Pe 15 iunie, va avea loc un nou scrutin la PNL, de această dată pentru alegerea şefului organizaţiei judeţene, funcţie deţinută, în prezent, de Aristotel Căncescu. „În structura Biroului Permanent Municipal vom discuta propunerile noastre pentru structura judeţeană şi vom stabili pe cine vom susţine, ţinând cont că organizaţia municipală se va prezenta cu 300 de delegaţi la acest scrutin. Vor fi probabil peste 1.000 de delegaţi”, a spus Atomei.

Vicepreşedintele organizaţiei municipale, Iulian Mara, a precizat că, totodată, va fi format şi un grup care să lucreze îndeaproape cu braşovenii. „Vrem să aflăm mult mai rapid problemele cetăţenilor, astfel ca să avem o rezolvare mult mai rapidă prin intermediul consilierilor locali ai PNL. Acest grup organizat la nivelul organizaţiei va colabora cu reprezentanţii din cartiere, astfel ca să existe un feedback rapid cu administraţia locală”, a explicat Mara.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.