Dragnea: cea mai grea de decizie pentru capitală regională – Brașovul sau Sibiul

Dragnea: cea mai grea de decizie pentru capitală regională – Brașovul sau Sibiul
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Stabilirea reşedinţelor viitoarelor regiuni va fi penultima decizie din procesul de regionalizare, a declarat, la Iaşi, viceprim-ministrul Liviu Dragnea, în timpul primei dezbateri organizate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) la nivel local cu privire la procesul de regionalizare-descentralizare.

„Trebuie să recunosc faptul că este decizia care generează cele mai multe patimi, discuţii, negocieri. (…) Vreau să vă spun că sunt anumite regiuni în care trăiesc oameni care au suficientă inteligenţă şi nu mai stau să se uite la dezbaterile de la televiziuni şi au început temeinic să strângă în jurul lor forţe care să îi susţină în demersurile lor”, a spus Liviu Dragnea, conform Agerpres.

Vicepremierul a prezentat şi un sondaj privind opiniile exprimate de populaţia din interiorul fiecărei regiuni de dezvoltare.

Cea mai grea decizie va fi de luat, spune Dragnea, în regiunea în care se vor afla oraşe ca Braşov – 28,7%, Sibiu 25,7%, Târgu Mureş 15,2%, Alba Iulia 14,5%, Miercurea Ciuc – 4,2%, Sfântu Gheorghe – 2,4%, Sighişoara – 1,79%, Odorheiul Secuiesc – 1%.

 

Alte articole:   Îngrijorător! 17 fetițe din Brașov, sub 15 ani, au rămas însărcinate
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap