Atenție! Căncescu nu mărește pensiile!

Atenție! Căncescu nu mărește pensiile!

cancescuÎn ultimele zile, la Consiliul Județean Brașov s-au prezentat mai multe persoane care au reclamat faptul că au fost victimele unor cetățeni care le-au promis că președintele Consiliului Județean le va indexa pensiile. Vârstnicilor le-au fost pretinse sume de bani în schimbul înscrierii pe o listă care ar sta la baza creșterii veniturilor lor în viitor.

De fapt, este vorba despre o escrocherie! Această chestiune s-a discutat astăzi și în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică, unde s-a precizat faptul că președintele Consiliului Județean nu are nicio posibilitate de a majora pensiile.

„Recomand cetățenilor să fie vigilenți, să solicite identificarea persoanelor străine cu care intră în contact pe această temă, să verifice informațiile primite și, dacă suspectează orice tentativă de escrocherie, să se adreseze de urgență organelor de poliție“, a precizat președintele Consiliului Județean Brașov, Aristotel Căncescu.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Ministrul Muncii: ,,Cer inspectorilor şefi ai ITM să iasă din locurile comode în care stau cu aer condiţionat şi să meargă în teren''
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.