blog-logo

Motociclist bulgar, accidentat mortal la campionatul de motocros de la Zărnești

Motociclist bulgar, accidentat mortal la campionatul de motocros de la Zărnești

OLYMPUS DIGITAL CAMERAUn motociclist în vârstă de 22 de ani din Bulgaria a decedat duminică în timpul Campionatului European de motocros, care se desfăşoară pe pista de motocros de la Zărneşti.

Ovidiu Spârchez unul dintre organizatorii competiţiei a declarat că Dobrov Dimitrov, 22 de ani, a sărit peste un obstacol după care a fost proiectat într-un mal de pământ.

„Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Poate din cauza oboselii, pentru că duminică s-au efectuat trei antrenamente înainte de concurs. Nu ştim ce s-a întâmplat exact, se fac cercetări. Echipajul SMURD care era postat chiar aproape de locul tragediei i-a acordat primul ajutor imediat, a fost resuscitat mai mult timp, dar în zadar. A fost transportat la morga din Braşov pentru autopsie deşi părinţii sportivului care au fost prezenţi la Zărneşti au dorit să-l ia acasă fără să mai fie dus la morgă, dar astea sunt regulile la noi şi trebuie parcurse, a spus Spârchez.

Alte articole:   Accident cu 3 victime, pe bulevardul Griviței!

Pista de motocros de la Zărneşti este privată, dar este omologată şi controlată de forurile sportive din trei în trei ani pentru omologare, aici având loc competiţii naţionale şi internaţionale din 2004.

„Este primul accident de acest fel care a avut loc până acum în România la o competiţie de motocros. Campionatul European de motocros a început sâmbătă, iar la concurs au participat 120 de sportivi din toată Europa. După incident competiţia a fost oprită“, a mai spus Ovidiu Spârchez.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.