blog-logo

Noaptea muzeelor la Brașov

Noaptea muzeelor la Brașov
Foto: prinbrasov.com

Foto: prinbrasov.com

Iată programul de la Casa Mureșenilor, sâmbătă, 18 mai 2013, în tre orele orele  1800-2400.

 „De la clasic la jazz”

  • ora: 2000 Recital vocal: SONIA HAZARIAN – mezzosoprană, IZABELA CANTOREANU – pian.
  • ora: 2100Recital vocal-instrumental de jazz: ALEXANDRA FITZ – voce, pian
  • ora: 2200 Muzică de jazz: GIGI DRAGA – saxofon

Între orele 1800-2400, vizitatorii muzeului pot participa la crearea celei mai mari lucrări de artă plastică colectivă din Brașov cu dimensiunea de 25 mp coordonată de artistul plastic Daniel Roșca.

Expoziţii vizitabile: Expoziţiile permanente: „Istoria familiei Mureşenilor” şi „Casa Muzicii”, Expoziţia temporară: „Publicitatea acum 100 de ani”.   Preț bilet: 2 lei.

Alte articole:   Penala lui Coliban, city manager la Brașov? Femeile care conduc, de fapt, Primăria

La Muzeul de Artă se va putea vizita expoziţia permanentă ‘Theodor Pallady’, iar elevi de la Şcoala populară de artă vor face demonstraţii de desen şi vor lucra obiecte de artă. Preţul de intrare în muzeu este de un leu, programul de vizitare fiind între orele 18.00-24.00.

În Noaptea Muzeelor, va fi deschis şi Muzeul de Etnografie aflat lângă Muzeul de Artă între orele 18.00-22.00 pentru vizitarea expoziţiei permanente din muzeu. Preţul de intrare este de 1,5 lei.
 
Muzeul Judeţean de Istorie aflat în Piaţa Sfatului se va putea vizita între orele 18.00-24.00. Vizitatorii vor vedea expoziţia de bază a muzeului „Istorie, Cultură, Civilizaţie“, toate perioadele istorice. De asemenea va fi prezentat un film despre colecţiile a şase muzee rurale din judeţul Braşov.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] de mai sus găsiţi informaţii despre treaba asta, pe altele nu. Va trebui să căutaţi pe alte site-uri locale. Nu că ar fi prea multă informaţie de asimilat. Cert e că toate au ceva în comun: au program […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.