Scandal monstru la Brașov cu patru râșnoveni

Scandal monstru la Brașov cu patru râșnoveni

scandal ana ipatescuMai mulți indivizi au fost reținuți de către polițiști azi-dimineață în municipiul Brașov.

În jurul orei 4.50, Secţia 1 Poliţie Brasov a fost sesizată de o brașoveancă prin Serviciul112 că, pe strada  Ana Ipătescu, este deranjată ordinea şi liniştea publică de  un autovehicul în care se află mai mulţi tineri, prin ambalarea excesivă a motorului și efectuarea de curse auto în zonă.

O patrulă a poliției s-a deplasat imediat la fața locului, unde au identificat autoturismul respectiv, în care se aflau  patru persoane,trei băieți și o fată. Polițiștii au stabilit identitatea a trei persoane din grup, o femeie de 29 ani și doi tineri de 25 și 29 ani, iar cel de-al treilea tânăr a refuzat să se legitimeze, motiv pentru care poliţiştii l-au condus la autospecială.

Individul a devenit reclacitrant şi a adresat insulte şi injurii poliţiştilor, iar tânărul de 29 ani a intervenit în favoarea acesteia, îmbrâncind poliţiştii şi facilitând astfel scăparea acestuia. Poliţiştii au procedat la încătușarea forțată a celor doi suspecți, iar în buzunarul hainei tânărului care a refuzat legitimarea polițiștii au găsit un briceag cu lama de 11 cm.

Cele patru  persoane au fost conduse apoi la sediul secției, unde s-a stabilit și identitatea ultimului membru al grupului, un alt tânăr de 29 ani, toate cele patru persoane menționate fiind din orașul Râșnov. La sediul secției polițiștii au chemat o ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale tinerilor de 29 ani, care prezentau leziuni în zona feței, ambii fiind  transportați ulterior la Spitalul Județean Brașov pentru examinare.

„A fost informat despre acest caz un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov și s-a dispus începerea urmaririi penale fata de tânărul de 29 ani care avea briceagul asupra sa, pentru săvârșirea infracțiunilor de sfidarea organelor judiciare, portul, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a cuţitului, respectiv  împiedicarea, sub orice formă, a organului de urmãrire penalã sau de menţinere a ordinii publice de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu privind legitimarea sau conducerea unei persoane la sediul poliţiei ori al altui organ de stat, de a lua măsurile necesare pentru menţinerea ori restabilirea ordinii publice. Fața de celălalt tânăr de 29 ani s-a dispus cercetarea pentru săvârșirea infracțiunii de sfidarea organelor judiciare. Ambii suspecți au fost reținuți și urmează să fie prezentați magistraților cu  propunere de arestare preventivă. Suspectul care avea un briceag asupra sa a fost condamnat anterior de 3 ori, pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie, furt și loviri și alte violențe“, a precizat cms. șef Liviu Naghi, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap