blog-logo

Începe săptămâna Comediei la Brașov

Începe săptămâna Comediei la Brașov

RedutaPrima ediţie a manifestării „Săptămâna Comediei” începe miercuri la Braşov şi se înscrie în programul evenimentelor dedicate Zilelor oraşului.

Timp de cinci zile vor avea loc spectacole de teatru la Centrul Cultural Reduta, concerte în cele mai în vogă cluburi din Braşov, spectacole pentru copii, demonstraţii stradale cu mimi şi clovni.

Până duminică, braşovenii şi turiştii aflaţi în zonă vor putea vedea spectacole susţinute de actori renumiţi ai scenei româneşti, cum sunt: Valeria Seciu, Magda Catone, Mircea Albulescu, Mircea Diaconu, Dorina Lazăr, Mircea Andreescu, dar şi concerte susţinute de Ada Milea, Ţapinarii, trupa Fără Zahăr.

„S-a dorit o alternativă la petrecerea timpului liber în această săptămână. Braşovul are nevoie de mai multe evenimente culturale de marcă atât pentru braşoveni, dar şi pentru cei care ne vizitează oraşul. Sunt manifestări culturale care nu se consumă doar în sălile de spectacol, ci şi în stradă sau în cluburile din oraş. Sperăm ca această manifestare să devină o tradiţie în cadrul Zilelor Braşovului”, a declarat pentru directorul Centrului Cultural Reduta, Marius Cisar.

Alte articole:   Accident cu 3 victime pe drumul spre Poiana Brașov

Directorul Centrului Cultural Reduta a mai spus că prima ediţie a „Săptămânii Comediei” este dedicată actorilor braşoveni dispăruţi în ultimul an.  „Săptămâna Comediei” este deschisă miercuri seară începând cu ora 19.00 de actorii Teatrului Odeon cu spectacolul „Pyramus & Thisbe 4 you”, după William Shakespeare, regizat de Alexandru Dajija.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate