blog-logo

Braconier prins de polițiști după ce a omorât un căprior

Braconier prins de polițiști după ce a omorât un căprior

caprior impuscatUn sătean de 41 de ani, din Holbav, s-a ales cu dosar penal pentru pentru braconaj şi nerespectarea armelor şi muniţiilor.

Bărbatul a fost prins luni seară de paznicii fondului de vânătoare Vlădeni – Dumbrăviţa după ce a împușcat un căprior cu o armă introdusă ilegal în țară.

Cân braconierul a văzut că paznicii se apropie, a rupt-o la fugă ;iu s-a ascuns în pădure. Arma  a îngropat-o și a încercat să scape și de vânat. Între timp, paznicii au alertat polițiștii, care l-au identificat pe individ ieri dimineață și l-au luat de acasă pentru audieri.

În urma anchetei, poliţiştii au găsit şi arma, de producţie americană, calibrul 12 mm, îngropată în pădure, precum şi căpriorul care fusese ascuns în nişte tufişuri. Bărbatul a fost reţinut și prezentat astăzi magistraților cu propunere de arestare.

Alte articole:   Mandat de arestare pentru un bărbat acuzat de furt calificat!

Prejudiciul creat de braşovean a fost estimat la 5.000 de euro, întrucât în această perioadă este interzisă vânătoarea de căprioare, iar paguba este considerată mai mare decât de obicei, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Braşov, comisar-şef Liviu Naghi..

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a afla în ce condiţii a intrat bărbatul în posesia armei.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate