blog-logo

Topul hărniciei la parlamentarii brașoveni

Topul hărniciei la parlamentarii brașoveni

Parlament Pentru că a trecut aproape jumătate de an de când au fost învestiți în funcție, newsbv.ro vă prezintă un top al „hărniciei“ la parlamentarii brașoveni.

Este vorba despre activitatea depusă de aleșii brașovenilor în  Parlament.

De departe, cel mai activ deputat s-a dovedit a fi deputatul Ion Diniță (PC – USL). El a avut 18 luări de cuvânt (în 13 şedinţe), 16 declaraţii politice (din care 15 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă) și 33 întrebari şi interpelari.

Deputatul Mihai-Aurel Donțu (PNL – USL): 13 luări de cuvânt (în 13 şedinţe), 10 declaraţii politice (din care 9 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă).

Alte articole:   Concert Anatoly, duminică, la Cetatea Rupea

Deputatul Gabriel Andronache (PDL):  14 luări de cuvânt (în 12 şedinţe), 1 propunere legislativă initiată, 4 motiuni.

Deputatul Gheorghe Ialomițianu (PDL): 11 luări de cuvânt (în 9 şedinţe), 1 propunere legislativă initiată, 2 întrebari şi interpelari, 4 motiuni.

Deputatul Maria Grecea (PPDD): 5 luări de cuvânt (în 5 şedinţe), 3 declaraţii politice (din care 3 consemnate conform materialului depus la secretariatul de sedinţă), 3 propuneri legislative initiate, 2 întrebari şi interpelari, 1 motiune.

Deputatul Ioan Adam (PSD – USL): 4 luări de cuvânt (în 4 şedinţe), 1 propunere legislativă initiată.

Deputatul Ion Ochi (PSD – USL): 1 luare de cuvânt, 3 propuneri legislative initiate.

Deputatul Petre Roman (PNL – USL): 4 luări de cuvânt (în 3 şedinţe).

Deputatul Daniel-Cătălin Zamfir (PNL-USL): 1 luare de cuvânt, 2 întrebari şi interpelari.

Deputatul Constantin Niță (PSD – USL): 1 luare de cuvânt și 1 propunere legislativă inițiată. (Trebuie menținat că activitatea lui Niță ca deputat este afectată de faptul că este ministru delegat al Energiei).

La senatori, topul arată astfel:

Senatorul Marius Coste (PPDD): 2 iniţiative legislative, 4 întrebări în plen, 4 interpelări, 46 luări de cuvânt în plen.

Alte articole:   Se întrerupe curentul electric în Brașov, Săcele și Tărlungeni

Senatorul Nicolae Vlad Popa (PDL): 3 iniţiative legislative, 1 declaraţie politică, 27 luări de cuvânt în plen.

Senatorul Sebastian Grapă (PNL – USL): 1 iniţiativă legislativă, 4 declaraţii politice, 1 întrebare în plen, 5 interpelări, 1 interpelare adresată primului ministru, 13 luări de cuvânt în plen.

Senatorul Viorel Chiriac (PSD -USL): 6 iniţiative legislative,  1 luare de cuvânt în plen.

Senatorul Ioan Ghișe (PNL – USL): 7 luări de cuvânt în plen.

Senatorul Marius Neculoiu (PNL – USL): 1 luare de cuvânt în plen.


Distribuie dacă îți place!
  1. Scapam de Scoala 6 din Brasov !

    In sfarsit dupa 8 ani scapam de Scoala 6 unde am venit cu inima deschisa convinsi de faptul ca aici se face scoala ! Dupa clasa a 4 a am incercat sa ne mutam la o alta scoala unde s-a sustinut un exemen ! L-am picat cu brio datorita pregatirii slabe pe care am primit-o la celebra Scoala 6 din Brasov ! Acum dupa clasa a 8 a speram ca vom prinde un Liceu unde macar sa vedem alt stil de invatamant ! Asta e ! Ne-am luat dupa zvonuri si am crezut ca Scoal 6 din Brasov este un loc unde copii vor fi formati pentru viata ! Gresit ! Dupa primii 4 ani dezamagire totala ! Testul de admitere in clasa a 5 a la un Colegiu a fost simplu ! Cu un minim de cunostiinte orice copil l-ar fi trecut, dar al nostru pregatit la celebar Scoala 6 din Brasov l-a picat cu succes !
    Nune ramane sa speram decat ca dupa inca 4 ani de studii la Scoala 6, copilul nostru va fi admis macar la cel mai slab Liceu din Brasov !

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate