O brașoveancă a fost reținută după ce și-a omorât soțul cu un ciocan

O brașoveancă a fost reținută după ce și-a omorât soțul cu un ciocan

crima accident sinuciderePolițiștii brașoveni au reținut o brașoveancă, suspectată că și-a ucis bărbatul după ce l-a lovit în cap cu un ciocan.

Este vorba despre o femeie de 32 de ani, din satul Olteț, comuna Viștea, care are cinci copii, cu vârstele cuprinse între 6 luni ți 14 ani.

Oamenii legii au fost sesizați ieri dimineață, la ora 6.50, prin serviciul 112, că un bărbat se află în stare foarte gravă. O echipă formată din procuror criminalist din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Serviciului Criminalistic, care s-a deplasat la fața locului și a constatat că, în cursul dimineții de ieri, pe fondul unor neînțelegeri anterioare, Elisabeta Căldărar și-a lovit concubinul, Dancu Căldărar, de 31 ani de mai multe ori cu un ciocan în zona capului, în timp ce acesta dormea.

Alte articole:   Armonii estivale cu Filarmonica Brașov

Victima a fost preluată de un echipaj SMURD și a decedat în timp ce era transportată spre spital. Suspecta a fost reținută de polițiști, imediat după comiterea faptei și va fi prezentată azi magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracțiunii de omor calificat.

Pentru fapta de omor calificat, femeia riscă până la 25 de ani de închisoare, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Brașov, cms. șef Liviu Naghi.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate