blog-logo

„Bizon“ identificat în trafic

„Bizon“ identificat în trafic

masina parcata aiurea2Deja a ajuns la modă să scrii despre „bizonii“ din trafic. Un cititor ne-a transmis cele două fotografii atașate acestui post.

De data acesta cititorul ne-a prezentat și cine este „bizonul“ din trafic: Radu David, despre care newsbv a scris AICI.

CITEȘTE ȘI:

Și pentru că era musai să existe și o reacție online la astfel de bizoni, pe Facebook funcționează un grup unde „nesimițiții“ sunt făcuți de râs. Iată câteva exemple…

Cristea Similia O doamna bruneta s-a dus la cumparaturi. Ce conteaza ca a blocat o banda intreaga.
parcare aiurea
Valer Rus Parcarea la romani…
parcare aiurea
O altă fotografie a fost postată de Șerban Sovaială. El a pozat modul în care un brasovean, de data aceasta, a parcat pe calea de acces in parcarea Lidl Carpatilor. Ce conteaza ca erau vreo 40 de locuri libere? Rusinicaaaa!
parcare aiurea
Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   Turiștii nu vor îngheța în camere la iarnă, dau asigurări hotelierii din Poiana Brașov
  1. Apropos de bizonul parcat pe trecerea de pietoni…

    Locuiesc in zona Atlanta House. Pe langa nesimititii / nesimtitele care parcheaza pe trecere, mai sunt alti imbecili care dau cu spatele si intorc in intersectie. Toamna asta sotia era cu copilul si vroia sa treaca corect pe la zebra si o „doamna” a dat cu spatele si le-a sters hainele. Eu daca eram acolo o scoteam din masina si o taram pe jos. Ma consider civilizat dar cu asa handicapati iese animalul din mine.

    Rusine lor! Rusine serviciului RAT care isi face treaba doar daca e soare si frumos afara! Rusine Politiei care trece zilnic pe acolo, are sediul central la 100 de metri, Hotelul M.A.I. la 200 m pe Traian Vuia.

    Semnele de interzis si ridicare masina le-ar putea folosi pentru altceva ca aici sunt inutile si ignorate de to(n)ti, inclusiv de cei care le-au montat si au uitat de ele.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate