blog-logo

„Dăruieşte lumină copiilor nevoiaşi” la Eliana Mall

„Dăruieşte lumină copiilor nevoiaşi” la Eliana Mall

Speranta pentru copiiMajoritatea dintre noi suntem obişnuiţi să petrecem sărbătorile în familie şi ştim că este unul dintre acele momente când masa e îmbelsugată, cu bucate pregătite de mama, iar casa e cuprinsă de atmosfera de pace şi voie bună. Nu toţi copiii au parte însă de astfel de zile de sărbătoare.

Anul acesta, Fundaţia Speranţa pentru copii împreună cu Eliana Mall oferă ocazia copiilor orfani sau proveniţi din familii dezorganizate, să afle ce înseamnă să petreci aşa cum trebuie sărbătorile de Paşti: cu ouă roşii, produse tradiţionale, cozonac şi cadouri aduse de Iepuraş.

Pe 27 aprilie2013, peste 60 de copii de la centrele de tip familial din împrejurimile Braşovului se vor bucura de o zi specială oferită de ELIANA mall şi Fundaţia Speranţa pentru copii, cuprinzând ateliere de creaţie, vizionarea unui film 3D în cadrul cinematografului Cityplex şi o masă specifică de Paşte. Campania beneficiază de sprijinul companiei Vel Pitar, distribuitor de biscuiţi, napolitane, specialităţi de cofetărie şi produse de patiserie.

Alte articole:   Ministrul Educaţiei propune extinderea anului școlar și revenirea la trimestre

Dăruieşte lumină copiilor nevoiaşi” şi „Dăruieşte un zâmbet” sunt iniţiative de ajutorare a copiilor proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace pentru a-i putea întreţine. Aceşti copii de la centrele de tip familial din împrejurimile Braşovului s-au bucurat în luna decembrie de surprize şi activităţi la care nu au acces în mod normal.

Fii şi tu parte din bucuria acestor copii!

Şi tu poţi ajuta un copil nevoiaş prin achiziţionarea produselor decorative create de micuţi în cadrul atelierului de creaţie. Produsele vor putea fi achiziţionate de la standul dedicat din cadrul ELIANA mall, iar banii proveniţi din vânzarea acestor produse se vor folosi la achiziţionarea de haine, încălţăminte şi rechizite necesare acestora.

Alte articole:   Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep cursurile online

Cei care doresc informaţii suplimentare sau să se implice ca voluntari în acest proiect, se pot adresa reprezentanţilor Fundaţiei Speranţă pentru copii la nr. de telefon: 0721.331.935.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate