Cum e la berăria Ciucaș

Cum e la berăria Ciucaș

beraria ciucasCreată sub conceptul „berăria favorită a naturii”, Ciucaş a deschis, în weekendul trecut, prima berărie în centrul Braşovului. Nu am scris nimic despre eveniment deoarece am dorit să vedem cum arată berăria după lansarea cu oficialitățile, prezente în număr mare la eveniment.

Pe scurt, putem să vă spunem că, deși este sub bradul Ciucaș, berăria funcționează în cadrul lanțului de unități al Carmolimp (restaurantele Paradis din Brașov și Victoria), ceea ce dă certitudine asupra calității și prospețimii  preparatelor. Evident, nu lipsesc micii, cârnăciorii sau garfurile din meniu, ciorbele sau preparatele din pește și fructe de mare. Ca specialități, vă recomandăm purcelul de lapte și preparate din curcan.

În ceea ce privește prețul la bere, 2,99 – 400 ml Ciucașul draft, 3,99 – halba, 6,99 – „calul“. Bineînțeles,aici găsiți și spirtoase, alte sortimente de bere și vinuri.

Berăria Ciucaș are peste 200 de locuri şi este formată din două săli legate între ele de o terasă spaţioasă.  Localul este destinat braşovenilor dar şi turiştilor care vizitează oraşul de la poalele Tâmpei şi celor care preţuiesc natura şi frumuseţile tale. Finisajele şi mobilierul sunt din lemn, iar ca orice local nou deschis, totul mirosea a lemn proaspăt, întărind senzaţia că te afli în mijlocul naturii.

Inaugurarea berăriei s-a făcut pe ritmuri de muzică folk, Vasile Şeicaru şi Ducu Bertzi încântându-i pe cei prezenţi, dar şi în pas de step, în prezenţa a doi dansatori profesionişti.

Alte articole:   14.07.2020 62 de brașoveni au fost depistați cu Covid-19, în ultimele 24 de ore
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
 1. Interiorul Berariei Ciucas este un adevarat kitch. Este o rusine amenajarea penibila fara gust facuta intr'o cladire istorica.

  Reply
 2. As dori sa fac o sugestie pentru restaurantul Ciucas de pe strada Politehnicii: concediati toti chelnerii si angajati unii care chiar stiu ce inseamna sa fii chelner si care si vor sa faca lucrul asta. Restaurantul are foarte multe calitati dar nivelul execrabil al servirii si atitudinea flegmatica a chelnerilor este deplorabila. O zi buna.

  Reply
 3. @Ionel : Da, sunt de acord. A trebuit sa astept si 50 minute pentru o amarata de comanda iar dupa cum servesc chelnerii iti e si frica sa comanzi de mancare sau bere la halba ca nu sti ce imbunatatiri iti aduc.

  Reply
 4. Eu as vrea ca angajatii de acolo sa raspunda la telefonul ala de rezervari ca am impresia ca rezervarile sunt doar pentru cunoscuti, am sunat intr-o zi de la 10-11 dimineata pana pe la 6 seara cand au binevoit sa-mi raspunda si sa-mi spuna ca sunt rezervate toate mesele. Stau si ma gandesc oare cat de bine o sa mearga restaurantul asta daca functioneaza doar pentru cunoscutii/amicii angajatilor. Vom vedea daca rezista la testul timpului.

  Reply
 5. Am fost si noi ieri, adica un grup de 7 persoane,din care doar eu mai fusesem o singura data in vara, atunci asteptand 50 de minute dupa mancaere. Am intrat in local si am zis sa intrebam un chelner daca e vreo masa libera. Il intreb frumos pe primul iesit in cale, la care el imi raspunde: ,, Nu vezi domle ca sunt rezervate (cu toate ca 3 erau libere, iar semnul de rezervare abia se vedea intr-un colt),ce trebuie sa iti dau sa vezi”. Deja imi iesisem din minti si imi venea sa-l iau la bataie. Deci atitudine de tot r*****l si personal nu o sa mai calc pe acolo.

  Reply
 6. Beraria Ciucas Brasov,am mancat pe 27 martie 2016,cele mai proaste coaste facute in Brasov,cu garnitura de cartofi decongelati si prajiti,gen mancare fast food,coaste nefacute pline de zgarciuri,semifierte,pret de restaurant da mancare de cantina,de bodega,iar cand le-am refuzat seful de sala facea urat sa le platesc,disperati doar sa incaseze nota,cand o sa vreau sa mananc coaste bune merg oriunde la roata norocului,sergiana,ceasu rau,for roses,casa ungureasca..nu se compara nicidecum cu celelalte restaurante care se respecta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.