blog-logo

Jurnaliştii braşoveni şi-au testat răbdarea la Cupa presei la pescuit

Jurnaliştii braşoveni şi-au testat răbdarea la Cupa presei la pescuit

Concursul de pescuit organizat pentru jurnalişti a avut loc astăzi, pe Balta 4 de competiţie de la Doripesco. La start s-au înscris în jur de 24 de echipe. Concursul a început la ora 8.45 şi s-a încheiat la ora 15.00.

Jurnaliştii şi-au dat toată silinţa pentru a prinde marea captură şi şi-au pregătit cu atenţie nada şi monturile. Rezultatele nu au întârziat să apară, iar crapii au ajuns în cârligele pescarilor.

După ce au fost cântăriţi, peştii au fost eliberaţi. Competiţia a fost destul de strânsă, dar cele trei locuri de pe podium au fost ocupate de cei care au acumulat cea mai mare cantitate de peşte.

Alte articole:   Un medic propune celor care nu cred în existența COVID sau minimizează gravitatea infecției să-și asume și consecințele

Astfel, primul loc a fost ocupat de o echipă a cotidianului Monitorul Expres (în jur de 68 de kilograme), locul doi de o echipă a Radio Braşov (aproximativ 60 de kilograme) , iar pe locul trei s-a clasat echipa Antena 3 (aproximativ 56 de kilograme). Marea captură din această competiţie a fost un crap de peste 15 kilograme.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.