Centru de Permanenţă în cadrul Spitalului MedLife Braşov

Centru de Permanenţă în cadrul Spitalului MedLife Braşov

MedLife deschide primul Centru de Permanenţă de zi pentru afecţiunile osteoarticulare. Noul Centru din cadrul Spitalului MedLife Braşov va fi asistat de o echipă medicală de 40 de medici specialişti şi personal auxiliar, iar investiţia totală se ridică la 420.000 euro.MedLife Brasov

Spitalul MedLife PDR din Braşov, parte a Sistemului Medical MedLife, inaugurează astăzi primul Centru de Permanenţă de zi în care se va oferi asistenţă medicală supraspecializată de urgenţă pentru traumatisme osteoarticulare. Astfel, zilnic, în intervalul orar 8-22, o echipă medicală formată din 32 de specialişti cu o vastă experienţă în patologia osteoarticulară (medici ortopezi, medici radiologi, garda ATI, personal bloc operator), plus personalul auxiliar, va asigura preluarea, diagnosticarea şi tratarea tuturor cazurilor care se încadrează în zona de gardă de traumă (fracturi, luxaţii, entorse). Investiţia totală în noul Centru este 420.000 Euro.

Pentru prima oara în Braşov, pacienţii vor avea la dispoziţie dotări moderne pe zona patologiei osteoarticulare, disponibile în ambulatoriul de specialitate, vor beneficia de echipă medico-chirurgicală care are ca istoric multiple cazuri dificile soluţionate atât în protezarea de şold şi genunchi, cât şi în traumatologie, serviciu de gardă de ortopedie-traumatologie. De asemenea, în cadrul noului centru vor fi disponibile şi serviciile de ATI, evaluarea preanestezică şi procedura anestezica fiind asigurate de medicul anestezist de gardă. Pacienţii care se prezintă la acest Centru vor fi trataţi cu prioritate, fără a fi necesară programarea.

Alte articole:   Lovitură pentru bugetari! Guvernul îi trimite în șomaj tehnic. Cine sunt cei vizați

Centrul asigură diagnostic şi tratament pentru patologiile osteoarticulare, în cel mai rapid mod, folosind tehnologie la standarde europene. Echipa medicală, va fi coordonată de prof. dr. Iosif şamotă, un reputat specialist ortoped, recunoscut la nivel naţional.

‘Sunt bucuros să fac parte din echipa Spitalului MedLife din Braşov şi trebuie să recunosc că sunt mândru de faptul că, din nou, suntem primii care venim în întâmpinarea braşovenilor, dezvoltând sistemul medical privat şi oferind un Centru unic dedicat ortopediei. Posibilităţile de diagnostic şi tratament pentru patologiile osteoarticulare sunt acum mult mai complexe, iar noi vom sta la dispoziţia pacienţilor, oferind atât specialiştii cât şi tehnologia de ultimă oră“, a declarat Aurel Fernye, directorul Spitalului MedLife PDR Braşov.

Spitalul MedLife PDR Braşov are o suprafaţă de peste 5.500 mp, cuprinde un ambulatoriu multidisciplinar de mari dimensiuni, cu 30 de specialităţi medicale, un centru performant de imagistică, un bloc operator cu 3 săli de operaţie, o secţie de ATI, 3 linii de gardă asigură funcţionalitatea spitalului 24/24, o farmacie proprie, precum şi rezerve de câte unul şi două paturi. Capacitatea totală a spitalului este de 60 de paturi, unitatea medicală beneficiind de echipamente de ultimă generaţie, precum RX Axiom Iconos R200, Ecograf Acuson S2000 care permite efectuarea ecografiilor cu substanţă de contrast, ecograf de ginecologie Voluson E8, staţie centrală de monitorizare pentru ATI, turn de celioscopie Olympus pentru chirurgie generală, artroscopică, urologică şi ginecologică, lămpi scialitice cu reglaj de temperatură a culorii.

Alte articole:   Profesoară din Făgăraș, printre cei 10 câștigători ai concursului Digitaliada

Echipa spitalului MedLife din Braşov are 140 de angajaţi, dintre care 50 de medici cu o vastă experienţă, care gestionează cazuri din sfera oncologiei, hematologiei, nefrologiei, ginecologiei, cardiologiei, ortopediei, dermatologiei, endocrinologiei, gastroenterologiei, oftalmologiei, ORL-ului, precum şi intervenţii complexe din sfera chirurgiei generale, ORL, oftalmologiei, ortopediei, urologiei, neurochirurgiei, chirurgiei buco-maxilo-faciale şi altele.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.