blog-logo

FOTOGALERIE Cum arată megacomplexul turistic dezvoltat de Ion Țiriac

FOTOGALERIE Cum arată megacomplexul turistic dezvoltat de Ion Țiriac

la_stejarii 6Se pregăteşte deschiderea unui complex de agrement de lux care pretinde că e unic în Europa de Est şi care se întinde pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, în pădurea Băneasa.

Prin comparație, ce face Primăria în Poiana Brașov este o colibă…

Complexul de agrement de lux se numeşte „La Stejarii” şi se află în apropierea clubului rezidenţial de lux Stejarii, dezvoltat de grupul Ţiriac Imobiliare, de’intu de fostul tenismen și om de afaceri brașovean Ion Țiriac. Au început deja recrutările pentru personal de specialitate la complexul de agrement „La Stejarii“.

Proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii este dezvoltat cu bani europeni, prin Programul Operaţional Regional. Investiţia în proiectul complexului de agrement de lux La Stejarii depăşeşte 82 de milioane de lei, din care peste 35 de milioane de lei sunt bani nerambursabili.

Alte articole:   Vreme rece şi ploi în aproape toată ţara. Ninsori la altitudini de peste 1.500 de metri

Beneficiarul complexului de agrement de lux „La Stejarii” este compania hotelieră românească Medusa Hotel International SRL, care are asociaţi două firme cu sediul social în Cipru, Nicosia. E vorba de Amiel Enterprises Limited şi Dongo Holdings Limited.

Terenul pe care se află complexul de agrement de lux „La Stejarii” are o suprafață de peste 15.000 metri pătraţi iar construcția în sine are o arie construită de aproximativ 21.000 metri pătraţi și un regim de înălțime de S+P+1E.
„La finalizare, complexul de agrement „La Stejarii”, va oferi clienților săi peste 30 de facilități de practicare a sportului. Clienții vor avea acces la piscina interioară, exterioară, piscina pentru copii, jacuzzi, saună finlandeză, Hammam, Kids club, teren de joacă pentru copii, club de dans, fitness (cardio, ergo, spinning, aerobic, Pilates, box thailandez, qigong, yoga, etc.), teren de tenis, platform tenis, tenis interior, squash, pistă de alergare și săli multifuncționale. În cadrul complexului de agrement se vor organiza evenimente sportive indoor. Totodată, complexul beneficiază de un birou de informare turistică și un birou de prim ajutor. Vor fi disponibile 299 locuri de parcare din care 283 în parcarea subterană”, spun oficialii Medusa Hotel International pe pagina de prezentare a proiectului.

Alte articole:   Topul îngrijorărilor care îi macină pe români: Pandemia, abia pe locul 4, iar corupția pe 7

Complexul de agrement de lux „La Stejarii” angajează în această perioadă 20 de instructori de fitness, antrenori de tenis şi squash şi de înot.
Candidaţii potriviţi pentru aceste posturi trebuie să aibă cel puţin trei ani experienţă în servicii sportive şi să vorbească fluent limba engleză. Sunt avantajaţi la angajare candidaţii care vorbesc şi o a două limbă străină.

„La Stejarii” mai recrutează în această perioadă şi 10 oameni care să lucreze la spa-ul complexului de lux şi 12 recepţioneri. Te califici pentru un loc de muncă în cadrul „La Stejarii” dacă ai cel puţin doi ani experienţă în zona de sănătate & spa sau în industria ospitalităţii şi vorbeşti fluent engleza. Şi în acest caz, angajatorii vor avantaja la angajare candidaţii care vorbesc şi o a doua limbă străină.

Alte articole:   Apelul ministrului Educaţiei către părinţi: "Au simptome, nu îi trimiteţi la şcoală! Rugăminte imperativă"
Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

De top în Brașov