Gheorghe Ialomițianu dă lecții pe care nu le-a respectat nici el

Gheorghe Ialomițianu dă lecții pe care nu le-a respectat nici el

gheorghe ialomitianuIn mare parte, bugetarii care castiga peste 1000 de euro, realizeaza aceste venituri prin munca si datorita calificarii lor inalte. Ar fi prin urmare o greseala sa fie introdusa acea supraimpozitare cu 10%, anuntata de prim-ministrul Ponta zilele trecute.

Si asta pentru ca angajatii in cauza ar fi demotivati sa mai munceasca in plus, afirma fostul ministru de Finante, Gheorghe Ialomițianu, actual deputat PDL.

Deputatul PDL mai aduce si alt argumente impotriva introducerii acestui impozit. Ialomitianu sustine ca afectati ar fi si cei din mediul privat, pentru ca nu poti sa iei bani mai multi de la o categorie anume, in acest caz bugetarii. O astfel de lege ar fi declarata neconstitutionala, iar daca seful guvernului ar mai vrea totusi acei bani, ar trebui sa-i ia si de la cei din sectorul privat. Mediul de afaceri a transmis un semnal deja, afirma democrat-liberalul.

„Noi ar trebui să reducem impozitul pe venit, pe salarii şi contribuţiile sociale la angajator, iar PDL-ul susţine un asemenea demers, am văzut că şi la guvern se discută reducerea contribuţiilor sociale, dar ministrul de Finanţe ne spune că numai începând din 1 ianuarie 2014. S-ar impune în momentul de faţă. Vedem că locurile de muncă dispar, foarte mulţi şomeri, peste 100 de mii, deci această măsură ar fi mult mai bună decât un surplus de venit prin supraimpozitare”, spune Gheorghe Ialomiţianu, deputat PDL, care, însă, pe vremea când era ministrul Finanțelor nu a respectat nimic din ceea ce spune acum…

Alte articole:   VIDEO Ministrul Sănătății a anunțat arondarea județelor la Spitalul REGIONAL Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Draga Sebi, mai citeste odata titlul asta si vezi cam cum iti suna: Gheorghe Ialomițianu dă lecții pe care el nu le-a respectat nici el.

    Reply
  2. mai tanase, din militian ai devenit si cunoscator al limbii romane..de acolo de la tine din spania, unde te dai mare patriot, nu crezi ca ar trebui sa-i lasi pe cei care muncesc sa aiba dreptul sa greseasca..pe tine nu te-a intrecut nimeni la perle…si gramaticale si juridice…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.