blog-logo

Bursa locurilor de muncă: 210 locuri de muncă puse la bătaie

Bursa locurilor de muncă: 210 locuri de muncă puse la bătaie

bursa locuri muncaAgentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov organizeaza Bursa  Generala a Locurilor de Munca, vineri 19 aprilie 2013, la sediul Casei Armatei, Str. Muresenilor nr. 29, cu incepere de la ora 9.00.

Reprezentantii Agenţiei au contactat, pana la aceasta data, 948 agenţi economici din judeţul Braşov, 30 dintre aceştia confirmand participarea la Bursă, unde vor oferi peste 210 locuri de muncă, astfel: 49 locuri de munca pentru persoane cu studii superioare si 161 locuri pentru persoane cu studii medii. 

Meseriile în care au fost anunţate cele mai multe locuri de muncă vacante sunt, pentru studii superioare: inginer (diferite specializari), asistent manager, expert contabil, agent contractari si achizitii, programator IT, iar pentru studii medii: laborant chimist, agent vanzare, controlor CTC, agent servicii clienti, montator, reglor, montator subansamble, tehnician service, sofer, ajutor bucatar, barman, camerista, portar, secretar, gestionar depozit, operator colectare debite, agent comercial, consultant  asigurari etc.

Alte articole:   Cod galben de ninsori și vânt în județul Brașov, până miercuri seara

Informatii suplimentare se pot obtine la telefon 0268/416.879 sau 0268/411960, int.103.

Distribuie dacă îți place!
  1. Institutia organizatoare ar trebui desfiintata din asa de multe motive si toate justificate punctual si exhaustiv, ca n-am loc aici de expunere. Dar ia sa ma straduiesc sa enumar fo’ cateva macar: inutilitate publica – luati rapoarte/statistici cu bursele anterioare, pe ani, domenii economice si indici de prognostic economic si vedeti ce au realizat. Nimic. De multe ori nu s-a angajat NIMENI in urma marilor si sforaitoarelor lor eforturi. Exista anunturile la mica publicitate sau site-uri specializate pentru locurile de munca si nu toaca bani publici. Tot la acest capitol se circumscrie si minciuna prin omisiune cu privire la numarul real de someri. Verificati ce se intampla cu cei iesiti din termenul de somaj si veti constata ca statisticile lor i-au omis. Multi oameni nu au un loc de munca, insa nu figureaza in evidentele lor si asta nu pentru ca nu le arde de munca. Am vizitat ‘spe burse din ani diferiti si am constatat ca in afara de a aduna un noian de altfel inutil si de multe ori irelevant de cv-uri, nu se intampla nimic nimicut. Pierdere de timp si sperante desarte pentru oameni chiar disperati de multe ori. Si mi-e sila sa mai continui, da’ macar nu ne mai sufocati cu stiri din astea, ca ne simtim scuipati cei care inca traim ancorati pe lumea asta, nu prin birouri caldute…

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate