VIDEO Ellie White, tribut pentru Laura Stoica

VIDEO Ellie White, tribut pentru Laura Stoica
Ellie White

Ellie White

Ellie White ii aduce un emotionant omagiu Laurei Stoica, artista care a influentat-o la inceputul carierei sale, lansand propria varianta a celebrului slagar al anilor ’90, “Un actor grabit”.

Piesa tribut a fost inregistrata de Ellie in luna noiembrie a anului trecut, cu putin timp inainte sa aduca pe lume un baietel. Initial, solista intentionase sa foloseasca inregistrarea strict pentru arhiva personala, insa a decis recent sa o lanseze oficial, astfel incat toti fanii ei, dar si cei ai Laurei Stoica, sa se poata bucura de ea.
Laura Stoica mi-a marcat copilaria. A fost una dintre artistele care m-au inspirat sa urmez o cariera artistica. Obisnuiam sa cant aceasta piesa acasa, in fata oglinzii, iar apoi la diferite festivaluri de muzica locale. M-a fascinat dintotdeauna vocea ei puternica si modul impecabil de a interpreta orice stil muzical”, a declarat, pentru wowbiz, Ellie White.
Artista marturiseste ca si-ar fi dorit sa participe la flash mob-ul din centrul Bucurestiului, organizat in luna martie, cu ocazia implinirii a sapte ani de la tragica disparitie a Laurei.
Nu am stiut ca se organizeaza acel moment special. La acea vreme locuiam in Brasov, aveam grija de cel mic si nu stiam ce se intampla in Bucuresti. Mi-a parut rau ca nu am participat pentru ca Laura a insemnat mult pentru mine!”, spune solista.
Intamplarea a convins-o pe Ellie sa finalizeze propria versiune a piesei “Un actor grabit” si sa o lanseze pe internet. Inregistrarea ii pune solistei in valoare calitatile vocale incontestabile si este insotita de un clip animat ce contine versurile si cuvintele cheie ale indragitei compozitii.
Am inregistrat piesa cu mari emotii! A fost un moment de o intensitate aparte!”, adauga solista.

Distribuie dacă îți place!
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.