Consilierul județean PDL Szakál András, șef la OJPDRP Covasna!

Consilierul județean PDL Szakál András, șef la OJPDRP Covasna!

szakal andrasOficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (OJPDRP) Covasna are un nou director, în persoana fostului șef al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP), consilierul județean brașovean Szakál András, care îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Baciu, fost lider PDL Covasna și fost primar al orașului Întorsura Buzăului.

Potrivit unor date din interiorul OJPDRP Covasna, înlocuirea a avut loc cu data de 2 aprilie, Szakál András urmând să-și preia atribuțiile azi, pe 8 aprilie.

Schimbarea a fost confirmată de prefectul Dumitru Marinescu, acesta neștiind însă să specifice cum anume a survenit aceasta. Deși unele zvonuri susțineau că Szakál ar fi fost susținut în această numire de liberali, liderul PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, a negat acest lucru, arătând că nici măcar nu știa de schimbarea de la Oficiu. Potrivit surselor newsbv.ro, Szakál András a avut susținerea conservatorilor.

Alte articole:   Amenzi de 36.000 de lei de la Garda Forestieră pentru traficanții „aurului verde”

Fost membru UDMR, Szakál András a fost, consilier local la Tărlungeni, consiler județean, subprefect (UDMR; PDL), apoi șef al ANFP, iar acum este consilier județean PDL la Brașov. În decembrie 2012 a candidat din partea ARD pentru un loc în Camera Deputaților în Colegiul 2 Braşov.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate