blog-logo

Mihai Marinescu, locul 10 în cursa a doua la Monza

Mihai Marinescu, locul 10 în cursa a doua la Monza

Mihai MarinescuIn a doua cursa a sezonului 2013 de Formula Renault 3.5, disputata la Monza in Italia, Mihai Marinescu a facut o cursa foarte buna.

Desi a pornit de pe locul 26 al grilei de start, Mihai a reusit dupa doar doua tururi foarte bune sa ajunga pe pozitia a 12-a. Pana la sfarsitul cursei Mihai a mai avansat doua pozitii reusind sa intre in puncte.

Cursa a fost castigata de Antonio Felix da Costa din Portugalia, locul doi a fost ocupat de Kevin Magnussen si ultima treapta a podiumului a fost ocupata de Sffel Vandoorne.

In prima cursa de la Monza, Mihai Marinesc a pornit de pe pozitia 22 si a terminat pe locul opt, deasemenea un rezultat foarte bun obtinut de roman.  Coechipierul sau, francezul Emmanuel Piget a terminat pe locul 17 in ambele curse de la Monza.

Alte articole:   Scandalul P&P - Primărie: avocata de fițe a lui Coliban, o nouă înfrângere

Mihai se afla pe locul 12 dupa primele doua curse de la Monza cu 5 puncte adunate, iar echipa sa Zeta Corse se afla pe pozitia a noua a clasamentului pe echipe cu cinci puncte.  Urmatoarele doua curse ale sezonului 2013 de Formula Renault 3.5 vor avea loc in Spania la Alcaniz pe circuitul Motorland Aragon, in perioada 26-28 aprilie.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.