Hochei: Corona a pierdut primul meci al finalei !

Hochei: Corona a pierdut primul meci al finalei !

Prima partidă s-a încheiat în favoarea HSC Csikszereda, care a trecut de ASC Corona Brașov cu scorul de 6–2 (1–2, 4–0, 1–0).

Marcatori: Molnár Zsolt (12:27), Jaroslav Kmit (21:07; 31:15), Kósa Endre (28:40), Moldován Ervin (37:18), Trancă Daniel (44:29), respectiv Zsók Levente (0:43), Virág Csanád (12:02).

A 3-a finala consecutiva la hochei pe gheata intre HSC Miercurea Ciuc si ASC Corona Brasov a inceput practic de la 1 la 0 pentru brasoveni. Zsok deschide scorul in secunda 43 a meciului si a turnat plumb in patinele ciucanilor care nu s-au regasit deloc in inceputul de meci. Virag a marit diferenta brasovenilor in minutul 12 dar in acelasi minut, Molnar a redus din diferenta.

Alte articole:   Salariaţii hărţuiţi moral la locurile de muncă vor putea cere despăgubiri angajatorilor

Meciul a fost decis in repriza secunda cand gazdele au marcat de 4 ori si au mai ratat cateva ocazii in fata unei echipe brasovene de nerecunoscut. Desi au inceput bine repriza a 3-a , baietii lui Greg Lindqvist au mai primit  inca un gol, autor Tranca, care a stabilit castigatoarea meciului.

 „Am inceput bine dar degeaba, repriza a 2-a a fost cea mai slaba din acest sezon pentru noi, o sa facem o analiza atenta a acestui meci deoarece nu ne putem prezenta asa in continuare. Anumiti jucatori inca nu au inteles ca suntem in play-off acum. Gazdele au meritat victoria dar nimic nu este decis acum. Ne pregatim pentru meciul de acasa unde speram sa castigam mai ales ca vom avea si mai multi fani langa noi”, a declarat Greg Lindqvist – antrenor ASC Corona Brasov

Alte articole:   VIDEO Conducerea Spitalului Județean a lămurit problema paturilor ATI destinate bolnavilor de coronavirus! De la finalul lunii vom avea 13 paturi noi, complet echipate!

Meciul 2 al finalei se va disputa luni, de la ora 19.00, pe Patinoarul Olimpic din Brasov. Finala se joaca dupa sistemul de cel mai bun din 7 meciuri.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate