Corona Brașov joacă acasa cu UTA Arad

Corona Brașov joacă acasa cu UTA Arad

corona brasov fotbalNou promovata in liga 2, Corona Brasov a surprins pe toata lumea cu parcursul excelent din tur cand s-a instalat pe prima pozitie a clsamentului, loc unde se afla si acum, cu 10 meciuri ramase de disputat.

Politica clubului de a se baza mai mult pe jucatori din zona Brasovului, in acest moment sunt 19 brasoveni in lot, a inceput sa ”prinda” printre iubitorii fotbalului din oras care se apropie tot mai mult de noua echipa de fotbal a Brasovului.

Duminica 31 martie, pentru Corona este o zi importanta deoarece primeste vizita echipei UTA Arad, iar pentru acest eveniment oficialii clubului doresc sa se pregateasca cum se cuvine.

„Este un meci important, impotriva unei echipe cu mare traditie in fotbalul romanesc, poate fi denumit un derby al seriei acum datorita clasamentului dar noi vrem ca oaspetii nostri sa se simta bine la Brasov. UTA nu are nevoie de nicio prezentare si imi doresc ca iubitorii fotbalului din Brasov sa vina la un adevarat spectacol fotbalistic. Cand am primit vizita celor de la Poli Timisoara tribunele au fost pline si asta sper sa se intample si duminica”, a declarat Liviu Lupu, presedintele ASC Corona.

Partida dintre ASC Corona si UTA Arad se va disputa pe stadionul Carpati din Brasov, duminica, de la 13.30. Biletele vor costa 5 lei la tribuna 2 si 10 lei la tribuna 1, iar in pretul biletului este inclus si programul de meci.

Alte articole:   În luna Mai 2020, România a înregistrat cel mai mic număr de decese, din ultimii șapte ani
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.