Alegeri la PSD Brașov. Constantin Niță, singurul candidat la președinție

Alegeri la PSD Brașov. Constantin Niță, singurul candidat la președinție

constantin nitaDeputatul PSD de Braşov, Emil Niţă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că echipa organizaţiei judeţene a partidului „va întineri“ cu 50% după Conferinţa de alegeri care va avea loc sâmbătă.
„Intenţionăm ca sâmbătă să întinerim echipa organizaţiei judeţene cu 50%. O să aveţi o surpriză plăcută dacă şi colegii vor fi de acord, prin votul în Conferinţa judeţeană. O să vedeţi o structură de partid formată din oameni tineri care să asigure un schimb al generaţiilor. În rest, schimbări prea multe nu sunt. Deocamdată avem o singură candidatură la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, cea a domnului Constantin Niţă, actualul preşedinte, dar sunt mult mai multe candidaturi pentru funcţiile de prim-vicepreşedinte, secretar general şi pentru cei 11 vicepreşedinţi. Ceea ce pot să vă spun este faptul că, în acest moment, drumul filialei judeţene este unul bun. O spun fără rezerve, filiala judeţeană a PSD are în acest moment cea mai bună echipă care vine din urmă faţă de toate celelalte filiale locale ale partidelor“, a afirmat deputatul Emil Niţă.
El a adăugat că este pentru prima dată când filiala PSD Braşov are cinci mandate de parlamentar, patru deputaţi şi un senator, şi de asemenea este pentru prima dată când s-a conturat o înţelegere deplină între echipele PSD de la municipiu şi de la judeţ, când se lucrează în comun pe proiecte comune.
„De obicei aceste lucruri nu erau în deplină concordanţă, acum sunt, şi acest lucru spune foarte mult despre drumul PSD Braşov“, a subliniat deputatul Niţă.

Alte articole:   Au furat cu căruța peste 550 kg de fier de la o societate comercială din Făgăraș
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. Pai daca nu candida singur cum ar fi iesit tot EL?????????????????

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.