blog-logo

Războiul câinilor comunitari din Brașov, faza pe gramatică!

Războiul câinilor comunitari din Brașov, faza pe gramatică!
foto: prinbrasov.com

foto: prinbrasov.com

Invitat într-o emisiune de televiziune la Mix Tv Brasov ,  luni 25 martie 2013 (de la ora 17.15), http://www.mixtvbrasov.ro/18335-mix-actual-25-03-2013/ , de la minutul 28.17 pana la minutul 31.42, primarul George Scripcaru a făcut, într-un stil agramat, o serie de afirmații tendențioase referitoare la unul din reprezentanții asociației noastre,  la banii alocați câinilor fără stăpân și la situația acestor câini în Municipiul Brașov.

   Astfel, chinuindu-și în mod nemilos limba maternă, Primarul Scripcaru a declarat următoarele (selectăm):

Am văzut la o emisiune pe un cetățean aici care, dădând dovadă de o ipocrizie fără margini…”

Și aveam de gând să vă prezint o situație, câți bani se alocă  de la centrul de persoane fără adăpost sau de la cei care sunt la creșe, la grădinițe sau la căminul de bătrâni din Noua comparativ cu suma alocată pentru un câine și o să vă arăt că suma bugetată  din banii noștri, duși pe un capitol de genul ăsta sunt mai mulți sau la fel și pentru unul și pentru altul.”

“… Aberațiile care le-auzeam aici din gura acestui om îmi dovedește că sunt unii atât de rupți de realitate încât nu-și dau seama că în jurul nostru trăiesc oameni, în jurul nostru sunt familii cu copii.”

Eu știu că primarul, primăria, scrie in Legea 215 că trebuie să ia măsuri  să prevină pericolele provocate de animale  față de cetățeni…”

Alte articole:   Marius Dunca, președinte PSD Brașov: Este imperativ un Pact Național pe Sănătate

Iar cine este iubitor de un animal, unii iubesc câinii, alții pisicile, alții porcușorii de Guineea. Ce s-ar întâmpla dacă pe străzile Brașovului ne-am trezi  cu aceste animale pe străzi? Nu are una cu alta. Animalul este una în curtea proprie, în incinta proprie. Cei care sunt neajutorați avem grijă de ei și de oameni  și de animale dar de aici până a ajunge într-o asemenea extremă este o cale lungă și cred că trebuie să ne oprim cu treaba asta și să fim mai realiști .

Atragem atenția asupra faptului ca primarul Scripcaru pune în circulație o marotă veche și găunoasă, aceea a “câinilor care consumă mai mulți bani decât bătrânii din azile și copiii din orfelinate”. Primarul Brașovului minte cu cinism întrucât este dincolo de orice dubiu faptul că în realitate serviciul de hingherit al Brașovului NU cheltuiește niciun ban cu hrănirea, întreținerea și tratamentele câinilor din adăpostul primăriei. Animalele de acolo sunt hrănite și tratate aproape în exclusivitate de asociațiile de protecție a animalelor iar până să intervină aceste asociații, câinii se mâncau între ei aproape zilnic din cauza înfometării și  însetării sistematice la care au fost supuși.

Ceea ce știe foarte bine primarul Scripcaru este că bugetele umflate alocate serviciului de hingherit al Brașovului au fost, sunt și vor fi tocate pentru beneficiul hingherilor și al altora interesați de aceasta activitate   foarte profitabilă. Astfel, numai mașina de serviciu a hingherului-sef, Bărbulescu Flavius (Mitsubishi L200) a costat 30.000 de euro, bani cu care municipalitatea putea sa castreze cel puțin 1000 de câini.

Alte articole:   CFR Călători: Transportul feroviar trece la ora de iarnă

 În al doilea rând, îi amintim primarului Scripcaru că prezența câinilor pe străzile Brașovului se datorează managementului dezastruos al municipalității care a ales să ucidă câini și să toace bani publici în neștire într-o manieră aberantă, în loc să aplice metodele umane și eficiente recomandate de Organizația Mondială a Sănătății. Astfel, in 10 ani, Primăria Brașov a ucis, a înfometat și a chinuit cca. 35.000 de câini, (între 20.000 și 24.000 provenind din municipiul Brașov) și cu toate acestea numărul câinilor din stradă s-a menținut constant fata de anul 2002. Este la mintea cocoșului că dacă metoda de gestionare a câinilor practicată de Primăria Brașov nu ar fi fost una absolut falimentara, numărul câinilor uciși și chinuiți trebuia să fie mai mic sau cel mult egal cu numărul câinilor care se află acum pe străzi.

 În al treilea rând, îl invităm pe d-l primar Scripcaru să recitească Legea 215/2001 a administrației locale. Nicăieri, în respectiva lege nu scrie că “primarul ia măsuri pentru prevenirea pericolelor provocate de animale față de cetățeni”.

Alte articole:   Hoții cardului bancar, prinși cu ajutorul imaginilor făcute publice

În al patrulea rând, îi sugerăm d-lui Scripcaru să-și îmbunătățească cât mai urgent modul de exprimare în limba română. Este inadmisibil că primarul unuia din cele mai mari orașe ale țării să facă dezacorduri grotești și să ne mutileze limba în asemenea hal.

Lăsând la o parte carențele de sens ori de topică (prea profunde pentru a fi remediate), îi reamintim d-lui primar că exprimarea corectă și adecvată  în contextul mai sus-menționat este:

 • –         ” l-am văzut pe un cetățean” și NU  am văzut pe un cetățean”;
 • –         “dând dovadă de o ipocrizie fără margini” și NU  dădând dovadă de o  ipocrizie fără margini;
 • –         ”aberațiile pe care le auzeam îmi dovedesc” și NU  aberațiile care le-auzeam îmi dovedește”;
 • –         “Pericolele la care sunt expuși cetățenii din cauza animalelor” și NU “pericolele provocate de animale față de cetățeni”;
 • –         “Cine este iubitor de animale” sau “cine-și iubește animalul” și NU  cine este iubitor de un animal”.

Brasov, 27.03.2013

Asociația”Alianța pentru Combaterea Abuzurilor”

 • Președinte:  Claudiu Dumitriu
 • Vicepreședinte: Codruț Feher
Distribuie dacă îți place!
 1. da-o dracu de scoala, de gramatica.voi ce-i care l-ati ales primar trebuie sa-l scoliti.LASA-NE CU PROSTIILE TALE SI MINCIUNILE, DOMNULE SCRIPCARU.

  Reply
 2. grotesc caracter 🙁 … ales si reales la al nspelea congres.

  Reply
  • Da cati bani consuma parlamentarii ???? acolo nu se mai uita nimeni. Cred ca a sarit cateva clase in graba de a ajunge primar, nu trebuie sa fii inteligent, sau sa stii lega cateva fraze logice. Astia sunt cei care vorbesc in numele nostru, si mai rau e ca sunt destui inculti si tampiti care ii sustin si voteaza!!!!

   Reply
 3. desteptaciunea asta ti se trage cred de la d-na udrea?

  Reply
 4. tara arde si baba se piaptana. Va f### pe voi grija cainilor vagabonzi. Sa-i omoare pe toti din partea mea. Cine vrea caine poate sa il tina in casa. Voua va pasa de cainii vagabonzi si de agramatismele primarului in loc sa va uitati ce a facut si ce nu a facut in orasul asta?!? Il preferati pe Ghise care a stat degeaba in primarie atata timp? sau (pentru cei care isi amintesc)pe Moruzzi?!?! Uitati ca USL-istii votati de masele din Brasov pentru parlament au votat impotriva aeroportului Brasov??!? Toti sunt o apa si-un pamant. Nu mai aruncati cu rahat aiurea….

  Reply
  • Si uite si exemplarul de roman „civilizat” deranjat de cainii vagabonzi.
   La dracu si nazistii au facut lucruri bune: autostrazi, infrastructura, uzine ce produceau …

   Reply
   • Ma doare la 10 metri in spate de cainii vagabonzi. Ai priceput fix ce ai vrut. Si uite asa exemplu de roman limitat. Legat de comentariul tau , nu gasesc absolut nicio legatura intre nazisti si primaria Brasov. Poate vrei sa imi explici ce a facut atat de rau primaria de cand e primarul de acu`. Sau ce voiai tu sa faca primaria si nu a facut?

    Reply
    • Oi fi eu roman limitat, dar miserupismul tau e deranjant. Cand deti un lagar de exterminare (mergi si vezi ce e la Stupini … daca nu esti impresionat mergi la un consult psihiatric tembel infect). Deci trebuie sa iti desenez ce e cu nazisti? Lagarele de exterminare sunt specifice nazistilor, futut tembel.
     Ce vreau sa faca primaria? Sa umfle puscariile cu satele pline de tarani care produc caini, cand orasele si satele sunt pline de caini, sa oblige populatia sa isi sterilizeze animalele, sa interzica comertul … problema nu o reprezinta cainii, ca acestia nu apar din senin. Porblema e activitatea umana care genereaza caini. Deci cum pula mea solutia e sa ucizi caini? E logica elementara … inchide activitatile ce produc cainii.

     Reply
     • Bun.
      1. Eu nu te-am injurat. Daca vrei pot sa incep sa o fac. Daca vrei mai mult putem sa ne si intalnim si sa „discutam” fata in fata. Eu nu ma ascund dupa INTERNET si injur.
      2. Orice oras civlizat are „lagare” pentru animale ale nimanui.
      3. Nu poti cere unui satean sa-si sterilizeze cainele cand el traieste de pe o zi pe alta. Sterilizarea costa 150 de lei si salariul minim pe economie e undeva la 700 BRUT!!! . Daca ai putin habar poti sa calculezi singur netul.
      4. Cainele este animal. Instinctul de reproducere este primordial. Sper sa nu fie si in cazul tau . Nu as vrea sa ai urmasi. NU TARANII PUN CAINII SA SE INMULTEASCA!!!!
      5. Da. Solutia este exterminarea animalelor agresive, de care nu raspunde nimeni.

     • „1. Eu nu te-am injurat.”
      Gresit … simpla ta existenta in libertate este o injuratura la adresa oricarui om decent.
      „intalnim si sa “discutam” fata in fata.” – coios pana la moarte nu ? Si daca m-ai vedea fata in fta ce ai face civilizatu-le? M-ai suge de aisa … penibil infect!

      „2. Orice oras civlizat are “lagare” pentru animale ale nimanui.”
      Atunci nu mai este oras civilizat. Nu e nimic civilizat sa ucizi animale care ajung in aceasta situatie din cauza omului fara sa misti un deget in a ataca sursa problemei !

      „3. Nu poti cere unui satean sa-si sterilizeze cainele”
      Atunci nici tu nu poti cere exterminarea unor animale aruncate in strada de concetatenii tai de mila carora vad ca plangi.
      „Sterilizarea costa 150” – Mai informeaza-te … eu am sterilziat cu 60 RON, cu dr-ul venit acasa … deci se poate daca se vrea. Fireste ar fi mai normal sa fie obligatorie … ca si plata taxelor si impozitelor. Democratia costa, important e sa plateasca vinovatii … nu stiu cine e obligat in vre-un fel sa creasca/detina caine? Nu iti permiti sa il sterilizezi? sa il vaccinezi? pai poate ar trebuii sa nu deti un caine, sau de fapt vre-un alt animal.

      „4. Cainele este animal.”
      Cainele este animal domestic ca sa fim corecti. Nu taranii ii pun sa se inmulteasca, dar fiind animal domestic ei sunt responsabili de ceea ce fac aceste animale. Responsabil nu inseamna ca iau cainii si ii arunca in strada unde asa brusc devin ai nimanui. Nu exista ai nimanui .. .exista ai comunitatii si comunitatea e vinovata de situatie … nu caini. Deci ia masuri impotriva comunitatii ca situatia sa nu se tot repete. Fireste, luand masuri impotriva cainilor, nu are nici un efect asurpa oamenilor … ei vor impuia (prin ignoranta, sau in mod voit) acesti caini la nesfarsit!

      „5. Da. Solutia este exterminarea animalelor agresive”
      In primul rand asta e scoasa din burta. Cum „Da. Asta e solutie” … asa zic si eu „Da. Asta e solutia … exterminarea tampitilor ca tine … am zis”.
      Una e sa vorbesti de animale agresive, alta e sa vorbesti de exterminare in masa, fara discernamant sau diferentieri. Ar fi bine daca toti cainii de pe strazi ar fi agresivi … lumea ar fi mult mai rara in prostime, si pe taran l-ar durea curu muscat des, si fireste s-ar gandi de mai mutle ori daca mai arunca puii in strada.

  • Paule, de ce vorbesti daca nu stii nimic despre subiectul de fata? Daca esti intelectual citeste cum au scapat altii de problema cainilor de pe strada. Apoi vino aici si hai sa facem o discutie adevarata. Cata vreme mananci rahat nimeni nu poate discuta cu tine doar pt ca tie nu iti pasa de cainii vagabonzi, E chiar problema ta si nu avem timp sa o discutam aici.

   Reply
   • Ioana, despre problema din Brasov stiu doar ce scrie in presa. Dar nu cred ca e singurul oras care se confrunta cu problema asta. Iar ca sa adoptam metodele aplicate in Germania (sterilizare obligatorie a animalelor de companie) cred ca in Romania e cam imposibil. Tine de mentalitate. La noi e la moda injuratul (dupa cum bine vezi) . Romanul pune problema asa : Sa dau 60-100-150 lei pe sterilizatul matei sau a cainelui sau sa iau mancare pentru o saptamana familiei? . Nu cred ca iti va subventiona statul/primaria sterilizarea animalului de companie.

    Reply
    • cu nemtii povestea e asa: ei si-au omorat toti cainii fara stapan ceva timp in urma, atunci cand lumea era prea preocupata sa supravietuiasca in loc sa se uite la ce se intampla in jur, dupa care au bagat legea cu pricina. in plus, reproducerile sunt acum controlate si nu le face oricine.
     ti se pare echitabil? noi am pierdut trenul…
     si ca sa fie ipocrizia si mai mare, tot idioti ca vier pfoten au tupeul sa ne acuze pe noi de masacru.
     vrei sa iti mai dau exemple pe ce alte fiinte au aplicat sistemul?
     ma bucur ca au invatat din greseala si ca isi spala pacatele asa cum pot ei mai bine.
     dar cand tu insuti te stii vinovat de astfel de atrocitati, macar ai naibii decenta sa stai in banca ta si sa taci din gura.
     din pacate istoria ingroapa multe adevaruri…

     Reply
     • „ti se pare echitabil? noi am pierdut trenul…”

      Of … micutul a pierdut trenul masacrului si sufera. Voia si el putin masacru asa sa isi satisfaca ceva pofte ascunse, si a dracu de popor a pierdut trenul.
      Faptul ca unii acum multi ani (cand lumea macar in teorie era mai inapoiata de vreme ce cica am mai evoluat) faceau niste masacre (pe oameni pe caini … nerelevant … masacru tot masacru e) nu e deloc un exemplu de urmat ci din contra.

      „dar cand tu insuti te stii vinovat de astfel de atrocitati, macar ai naibii decenta sa stai in banca ta si sa taci din gura.”

      Adica sa taca dracu din gura sa facem si noi la fel ca na … suntem prea comozi sa actionam asupra celor ce produc problema? Buna ideologie.

     • cum ma asteptam, n-ai priceput. daca ne criticau chinezii, n-aveam nimic cu ei. dar cu nemtii e alta poveste, sa taca naibii din gura. nu dai in cap lu’ vecinu’ si apoi te duci la celalalt vecin si il inveti sa nu dea in cap cuiva ca e de rau.
      ups, chinezii sunt aia care papa maidanezii… nu-i asa? atunci australieni. la naiba! si astia au exterminat cainele dingo… hmmm, nu mai am alte idei, e tarziu.

     • Aham … deci pe principiul daca tot suntem o specie de cacat si cam toti au exterminat cate ceva, ce dracu ne mai batem noi capul ? Interesant …

     • Nu te mai deranja. Nu vezi ca nu pricepe? el o tine cu „taranii care impuiaza”….

     • eu n-am zis nimic de impuiat, nici de tarani, dar ma rog… de la furie la confuzie nu e nici un pas.

     • Rectific : „Mda” , nu te mai deranja. Nu vezi ca Gabi nu pricepe? el o tine cu “taranii care impuiaza”….

     • Toti au trecut prin faza de prostie cu uciderea cainilor, dar care insa nu a rezolvat problema. Nemtii nu mai au cani pt ca au introdus legi aspre impotriva abandonului si au facut obligatoriu sterilizarea cainilor si pisicilor cu stapan.

    • Paul, este gresit ca te informezi din presa. In primul rand, presa nu este interesata decat de violuri si talharii. Din cand in cand le scape cate o informatie, de multe ori nici aia adevarata. mergi la adapostul de caini din Stupini si o sa vezi , ca desi s-au alocat bani multi, aceia nu ajung la caini. Angajatii vand mancarea cainilor, Barbulescu, seful hingher isi cumpara mobiler scump pt birou, a cumparat o masina f. scumpa pe cate o foloseste in interes propriu etc. Sunt plangeri penale facute impotriva lui Barbulescu dar Primarul il apara. Daca chiar vrei sa te informezi, te rog, fa-o la sursa, adica de la cei care s-au confruntat cu ei si au descoperit adevarul. Aici sunt doar cateva relatari ale intamplarilor. http://animatime.ro/2011/08/cum-a-ajuns-un-hingher-barbulescu-flavius-evident-sa-conduca-politia-animalelor/
     http://animatime.ro/2011/06/barbulescu-flavius-portret-de-hingher/
     Daca vrei sa afli detalii tehnice ale proceselor si plangerilor penale poti sa contactezi direct Asociatia Alianta pentru Combaterea Abuzurilor.

     Si apoi cauta pe prietenul nostru Google cum au rezolvat nemtii problema cainilor comunitari. Vei vedea ca asta incearca sa faca toti voluntarii din protectia animalelor, in timp ce autoritatile locale si centrale vor sa fie caini in strada pt ca se spala bani multi in afacerea hinghereasca.

     Reply
 5. Deci primarul trebuie sa apere cetatenii … fireste nu vrea sa ii apere impiedicand abandonul … in capul lui nu exista abandon. Si el de fapt ne face un favor ca nu ii miraliaza pe toti … dar ca nu mai tolereaza prea mutl situatia asta.
  Noua sa ne intre bine in cap, ca traim printre oameni .. .eu personal simt catraiesc printre infractori tolerati in libertate. Daca traiam printre oameni decenti, nu as fi avut haite de caini care sa ma ameninte

  Reply
 6. “ Și aveam de gând să vă prezint o situație, câți bani se alocă de la centrul de persoane fără adăpost sau de la cei care sunt la creșe, la grădinițe sau la căminul de bătrâni din Noua comparativ cu suma alocată pentru un câine și o să vă arăt că suma bugetată din banii noștri, duși pe un capitol de genul ăsta sunt mai mulți sau la fel și pentru unul și pentru altul.”

  Asta o zice dupa ce cu 5 min inainte era enervat ca unii amesteca banii pentru pus flori de-ampulea prin oras cu banii pentru ajutoare sociale (sau asa ceva) … jegos pana la moarte

  Reply
 7. "în jurul nostru trăiesc oameni, în jurul nostru sunt familii cu copii."

  da exact ce ziceam … traiesc oameni ce printre altele nu isi sterilizeaza cainii, arucna cainii pe strada, iar puletele astaa de primar nu vrea sa ii articuleze la ce ii doare … in schimb le plange de mila saracilor de oameni terorizati de caini.

  Reply
 8. "Eu știu că primarul, primăria, scrie in Legea 215 că trebuie să ia măsuri să prevină pericolele provocate de animale față de cetățeni…”

  Asa ar trebuii sa PREVINA … deci puscari umplute de indivizi ce impuiaza animalele … cine il opreste ? nu noi

  Reply
 9. "Iar cine este iubitor de un animal, unii iubesc câinii, alții pisicile, alții porcușorii de Guineea. Ce s-ar întâmpla dacă pe străzile Brașovului ne-am trezi cu aceste animale pe străzi?"

  Cine este iubitor de orice animal nu isi va arucna acel animal in strada … logic

  Reply
 10. "dar de aici până a ajunge într-o asemenea extremă este o cale lungă și cred că trebuie să ne oprim cu treaba asta și să fim mai realiști ."

  Care e extrema ? banui ca a mentine un lagar de exterminare si un nazist in viata … nu ? Si eu as dori sa ne oprim si sa fim mai realsiti … adica inchideti dracu robinetul de caini … ce nu e realist in treaba asta ? Impuscati nazistii (nu inteleg cum au scapat dupa al doilea razboi, dar nici acum nu e prea tarziu) .. .e un lcuru decent … a mia fost facut in istorie

  Reply
 11. "este dincolo de orice dubiu faptul că în realitate serviciul de hingherit al Brașovului NU cheltuiește niciun ban cu hrănirea, întreținerea și tratamentele câinilor din adăpostul primăriei. "

  Daca sunt atatia bani pentru hranirea lor de ce mai merg ONG-urile cu saci de mancare? ca ii dau resursele afara din casa ? Jegos cinic

  Reply
 12. Hai Dl. Primar ca mananci ceva puturos… Mai bine inceraca sa exprimi cat de cat coerent cum ai furat banii see you florile din ronduri. Cati batrani si bolvani puteau fi ajutati see you banii aia? care au intrat in buzunarul stim noi carei doamne, a carei firma de floricele a castigat contractul…

  Reply
 13. am vazt nenorocirea aia de emisiune pe viu iara tampitul asta vorbea de parca ne certa pe toti. in loc sa fie multumit ca cuiva ii pasa si incearca sa ajute, nimeni nu-si doreste caini pe strada, nici macar noi, astia iubitorii de un animal” si daca ne mai spune odada ca le-a alocat bani mai multi animalelor decat copiilor si batranilor il scuip intre ochi. Asa draci imi face mai ales ca pe flori si „asfaltari” de doi bani (gropi de bagi o roata la maina) se duc muuuult mai multi bani, iara aia care-s pentru caini, ghici unde se duc? la barbulescu si acolitii sai, pe masini scumpe, nu pe hrana cainilor. Sterilizari? vaccinari? NICI MACAR NU STIU CE-S ALEA, trebuie sa le explici! Hingherii dracului!!!!!!!in frunte cu Scripcaru-seful hingherilor! Primul hot al orasului!

  Reply
  • Asta e cel mai deranjant … cand un cacat ca asta tot pe noi ne cearta. Nu pe infectii de tarani (e drept care l-au votat) care arunca cainii in strada … aia sunt ok … sunt acceptabili … noi suntem aia care ducem treburile la extrem si probabil ne va trage o palma dupa ceafa cacatul asta sa ne bage mintile-n cap. Securist imputit … cat tupeu poti sa ai ma ?

   Reply
   • cam tot arata tupeu cat ai matale sa te aberezi pe aici.
    citesc comentariile si nu imi vine sa cred.
    nu sunteti mai bun decat „imputitul” de care aduceti aminte…

    Reply
    • Cam ce nu iti vine sa crezi din ceea ce citesti? Ca acesti caini huliti nu au fost adusi de extraterestri, ci sunt produsi de oameni, si deci orice se face trebuie sa se faca asupra „producatorilor” … sau ce mai exact ti se pare incredibil ?

     Reply
     • Hmmm … unu e deranjat de ton, altul de atitudine, altul de greseli de ortografie … a dracu nimeni nu e deranjat de taranul infect de langa el care impuiaza caini in nestire … asta e doar un detaliu in raport cu problema

 14. Atentie la coiosul civilizat Paul de mai jos (0743768227) … sa nu il suparati ca da buzna peste voi si va sparge. A da si vedeti la gramatica, ca il deranjeaza greselile, el fiind un suflet delicat si atent la detalii, iubitor de poezie.
  Of, nu da norocul peste mine sa ma prinda domne o data cu civilizat dinasta sa ma invete el minte 🙁

  Reply
 15. Nu cred ca merita efortul. Cu tine vad ca nu se poate discuta rational . Injuraturile le aduci cand nu mai ai argumente. Tu ai inceput sa injuri de la inceput. N-are rost. Stiu, vei spune ca mi-e frica. Suna-ma , stabilim loc de intalnire daca vrei neaparat.

  Reply
  • Omule, daca vrei sa discuti rational, utilizeaza argumente rationale. Unul din ele era chiar in textul comunicatului si tine de matematica. Daca am 3000 de caini pe strazi si eu ucid zece ani 24000 de caini (din care nici 5% nu sunt agresivi) si constat ca mai am tot 3000 de caini pe strazi, spune-mi in fata sunt cretin sau nu? Ai auzit poate de definitia prostiei sau nebuniei atribuita lui Einstein:” un nebun e ala care incearca la nesfarsit sa obtina un rezultat diferit aplicand aceeasi metoda”.

   Reply
   • tare 🙂 de atata ura cred ca rationamentul nu mai functioneaza.
    omul nu pricepe ca indiferend cum dam cu zarul, problema si scandalul asta ramane.
    si timpul trece… din cand in cand e nevoie de un „reset”.

    Reply
   • Codrut, ai mare dreptate. Sunt de acord cu tine. Eu am incercat sa subliniez faptul ca in articol una din „probleme” era agramatismul primarului. Fapt care nu cred ca are nicio legatura cu speta cainilor fara stapan. Si de la asta.. fiecare a inteles ce a vrut sau cat a putut.

    Reply
 16. Domnule Primar, cetatenii brasovului de care nu amintiti v-au cerut demiterea lui Barbulescu care toaca banii destinati cainilor. De ce nu il demiteti? Ati infiintat o comisie in consiliul local care sa analizeze faptele serviciului de hingherit si ati invitat cetatenii sa isi spuna parerea. Asta de Craciun. Au trecut 3 luni de atunci? De ce nu se aude nimic de acea comisie? Ce ascundeti de fapt cetatenilor Brasovului?

  Nu mai vreti caini pe strada si nu vreti nici sa mai dati buget pt ei. Mai concret, cum vreti sa scapati de cainii de pe strada? Nici macar bani de injectie letala nu ati avea, dar oricum legea nu va da voie sa ii omorati. Deci, inca o data? Cum vreti sa scapati de cainii de pe strada?

  Reply
 17. Sa ne spuna domnul primar ce a facut sa ia cainii de pe strada? I-a strans si i-a ingramadit intr-un adapost infect unde mor de foame pt ca angajatii adapostului vand mancarea destinata cainilor locuitorilor din Stupini? Stie asta? Si mai stiti brasoveni ca singurii care previn inmultirea cainilor pe strada sunt voluntarii care dau din banii lor si din timpul lor sa sterilizeze animalele de pe strada? Domnule Primar, va bazati pe nestiinta si nepasarea majoritatii brasovenilor. Altfel nu imi explic cum mintiti cu atata nerusinare.

  Reply
 18. Domnule Primar, Daca ai tupeu hai la o confruntare directa cu cetatenii bihe informati ai Brasovului. Dar nu cred ca ai un asemenea tupeu, De aia tot cacatul ala de consiliu local nu vor sa ne asculte ce avem de spus.

  Reply
 19. Domnul primar uita sa spuna ca banii destinati cainilor nici macar nu ajung la caini. Ajung in buzunarele mafiei hingheresti in frunte cu protejatul lui, pe nume Barbulescu. Cat cinism sa iti minti cetatenii in fata. O rusine de Primar.

  Reply
 20. ia uitati viceprimarul Atomei ce repede a uitat: http://www.pnlbrasov.ro/articole.php?stid=3413 In campanie incrimina afacerea cu caini, acum nu vrea sa faca nimic sa o stopeze. De ce?

  Reply
  • Pai ca sa ajunga la putere zice ceea ce vrem noi sa auzim, apoi o da ca la Ploiesti fiindca oricum 4 ani are asigurat scaunul sub cur. E politica clasica … nimic iesit din comun. Ar fi frumos sa vedem cat tupeu are acest Atomei sa vina el sa ne explice cum de fapt ne inselam … ar fi in stare !

   Reply
 21. Pentru sustinatorii infocati ai Dl. Primar, in cazul in care nu stiati cum va fura banii pe fata (asta sa nu mai sperati la aeroport sau bani ptr spitale, si alte centre) Astazi (29 martie) la ora 15 este sedinta de consiliu judetean, se stabileste bugetul Brasovului. ca ideee am auzit ca au alocat 2,5 milioane de euro (firma fiind a scumpei sale sotii), pentru flori si aprox. 900000 euro pentru adapostul de caini, din care jumate se duc la Barbulescu si la masinile lui. Asta ca un raspuns al gargarii dumnealui privind clasica replica:'' Nu sunt fonduri" sau "Se aloca prea multi bani pentru…" Acuma sper ca sunteti destul de destepti sa cititi printre randuri unde se aloca banii.

  Reply
 22. uffffffffffffffffffffffffffff, parca e prima data???????????????. Mai conteaza ????? E PRIMARUL celui mai frumos oras????? E!!! prin urmare …………..despre ce vorbim? De cati BRASOVENI a fost VOTAT?

  Reply
  • Ca in orice oras primarul are si sustinatori si oameni care nu sunt de acord cu parerile sau faptele lui. Daca exista o majoritate a voturilor asta nu inseamna ca au fost si corecte … Frumusetea orasului nu e chiar meritul lui (doar daca ne referim la cele 25 de ronduri sau mai multe, si florile din ele).

   Reply
 23. Sunteti uniti in haita vad …maidanezii trebuie exterminati .

  Reply
  • Hm … vad ca psihopatul asta inca mai traieste … oare o fi castrat ? Macar sa nu se reproduca dracu .. sa dea nastere la o linie de mici psihopati umblatori pe pamant.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.