blog-logo

La mulți ani, Nicolae Pescaru!

La mulți ani, Nicolae Pescaru!
foto> 7sport.ro

foto> 7sport.ro

27 martie este ziua in care s-a nascut cel mai mare fotbalist stegar din toate timpurile. Nicolae Pescaru, caci despre el este vorba, a avut de-a lungul timpului peste 600 de meciuri in tricoul galben-negru, peste 300 in prima liga si 67 de goluri! Cifre impresionante in contul unui mare stegar! In continuare, citeva citate dintr-un articol facut de Adi Marica, in Monitorul Expres, acum citiva ani!

„Cind eram mic si jucam fotbal pe strada, tatal meu, care jucase fotbal la Dinamo Brasov, mi-a spus: Daca o sa ajungi fotbalist, sa joci la Steagu’. Peste citiva ani am ajuns la FC Brasov, insa, din pacate, tatal meu nu a mai apucat sa ma vada jucind nici macar un minut, pentru ca a murit atunci cind eu aveam doar 15 ani. Acesta este cel mai mare regret al meu. Am jucat fotbal la FC Brasov si sint mindru de acest lucru. Echipa asta inseamna totul pentru mine. Nu am trintit un meci in viata mea. Jur! Nu merit si nu vreau sa mi se faca statuie pentru acest lucru. Statuie merita poate Hagi. Aici, la Brasov, am cunoscut cele mai mari satisfactii si am cunoscut oameni adevarati. Unii s-au dus… Altii mai sint in viata. Pacat ca timpul trece foarte repede”

Alte articole:   Ciolacu: O să venim cu o reducere a TVA la gigacalorie pe perioada iernii. Va rămâne 5%

„Un regret ar fi poate faptul ca nu am jucat macar un minut la Mondialul din Mexic. Lui Angelo Niculescu nu-i placea de mine. Eu, Dobrin, Ivancescu si Tufan ne pregateam separat de restul echipei, iar la meciurile de la Mondiale stateam in tribuna”, isi aminteste fosta mare glorie a Brasovului.

Mai multe pe steagu.ro

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate