Zece şcoli din zona metropolitană vor fi dotate cu echipamente „Big Brother”

Zece şcoli din zona metropolitană vor fi dotate cu echipamente „Big Brother”

Sistem video supraveghereAgenţia Metropolitană Braşov a lansat licitaţia pentru achiziţia de sisteme de supraveghere video şi securitate pentru zece şcoli din zona metropolitană. Obiectul contractului constă în realizarea lucrărilor de execuţie pentru aceste sisteme integrate de securitate şi dispecerate de monitorizare în cadrul proiectului „Achiziţia şi instalarea echipamentelor specifice pentru creşterea siguranţei şi prevenirea criminalităţii în unităţile de învăţământ şi pe domeniul public din localităţile Codlea, Săcele, Râşnov, Predeal şi Ghimbav”.

Lucrările vor implica instalarea la nivelul celor zece instituţii de învăţământ din aceste oraşe a unor sisteme integrate de securitate: sistem de detecţie, semnalizare şi avertizare la incendiu, sistem de detecţie si avertizare la efracţie, sistem de control acces, dar şi sistem de supraveghere video. De asemenea, vor fi amenajate şi dispecerate de monitorizare a sistemelor în cadrul fiecărei unităţi şcolare şi a secţiilor de Poliţie Locală din fiecare localitate vizată.

Alte articole:   07.08.2020 79 de cazuri noi de coronavirus, la Braşov. Numărul total al infectărilor a ajuns la 3547

Costul total al investiţiei este estimat la suma de 2.016.355,6 lei, iar finanţarea vine prin Programul Operaţional Regional. Data limită de depunere a ofertelor este 8 aprilie, iar firmele interesate trebuie să depună o garanţie de 39.455,11 lei, reprezentând 2% din valoarea estimată a contractului.

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate