blog-logo

Polițiștii brașoveni fac spectacol în Piața Sfatului!

Polițiștii brașoveni fac spectacol în Piața Sfatului!

politisti piata sfatuluiCu ocazia Zilei Poliției Române, Inspectoratul Poliției Județului Brașov vă invită la manifestările organizate cu acest prilej luni, între orele 10.00-14.00, în Piața Sfatului.

Activitatea polițiștilor va fi prezentată în cele șase standuri ale structurilor de prevenire, poliție rutieră, criminalistic, pirotehnic, arest și intervenție rapidă, alături de care vor mai organiza standuri cei de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență, Inspectoratul Județean de Jandarmi, Gruparea de Jandarmi Mobilă Brașov și Poliția Locală Brașov.

La ora 13.00, polițiștii Serviciului de Intervenție Rapidă vor prezenta o demonstrație cu modul de intervenție în misiuni specifice.

Cu ocazia Zilei Poliției Române, în acest an au fost avansați la termen 57 ofițeri și 103 agenți din IPJ Brașov, iar inspectorul de poliție Aurel Leonte, de la Secția 3 Poliție Brașov, a fost avansat înainte de termen la gradul profesional inspector principal de poliție. De asemenea, pentru merite deosebite în activitatea desfășurată, conducerea I.P.J. Brașov a recompensat cu plachete omagiale 10 structuri ale unității, 6 ofițeri și 5 agenți de poliție.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Ei sunt studenții geniali de la Universitatea Transilvania care au primit finanțare de aproape un milion de euro pentru proiectele lor!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate