Compact cântă pentru bolnavii incurabil de la Hospice

Compact cântă pentru bolnavii incurabil de la Hospice

hospice casa speranteiTrupa Compact se alătură din nou eforturilor Hospice Casa Speranței de a ajuta cât mai multe persoane diagnosticate cu boli incurabile.

Compact vine la Braşov în data de 11 aprilie şi îşi va susţine concertul începând cu ora 19.00, la Centrul Cultural Reduta. Toate fondurile strânse cu acest prilej vor fi folosite în beneficiul Hospice Casa Speranței.

Activitatea Hospice  se concentrează asupra celor care au fost diagnosticaţi cu o boală incurabilă, copii şi adulţi, care au trecut deja prin etapele tratamentului clasic, dar la care boala se află în continuare în evoluţie.

Din 1992, Hospice Casa Speranţei le oferă acestora sprijin, ajutor medical, consiliere şi terapie ocupaţională în centrele de zi sau în unităţile cu paturi. Toate serviciile Hospice sunt gratuite.

Alte articole:   10.08.2020 44 de cazuri noi de coronavirus, în 24 de ore, în județul Brașov. În total, numărul infectărilor a ajuns la 3683

Numărul persoanelor care ajung să poarte povara unui diagnostic implacabil este în creştere, motiv pentru care Hospice face eforturi pentru a oferi îngrijire specializată unui număr cât mai mare de pacienţi. „Serviciile noastre sunt dedicate comunităţii, iar organizaţia funcţionează ca un organism viu, care îşi are resursele tot în interiorul comunităţii. Principala sursă de finanţare a Hospice este reprezentată de sponsorizări şi donaţii“, a precizat Gabriela Tokes, coordonator Departament Fundraising
Hospice Casa Sperantei.

Evenimentele organizate de HOSPICE au ca scop:

  • •atragerea atenţia opiniei publice asupra nevoilor bolnavilor in faze avansate
  • •îmbunătăţirea accesului bolnavilor incurabili la servicii medicale specializate
  • •strângerea de fonduri pentru dezvoltarea serviciilor HOSPICE pentru bolnavii incurabili
Alte articole:   Soluții propuse de candidatul independent Mariana Câju pentru transportul în comun din județul Brașov

 

Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate