Big Brother în piețele agroalimentare din Brașov

Big Brother în piețele agroalimentare din Brașov

piata brasovÎn toate cele cinci pieţe mari din municipiul Braşov – Astra, Tractorul, Star, Dacia şi Bartolomeu – vor fi montate camere de luat vederi, în urma înmulţirii furturilor, dar şi a spargerilor de magazine în timpul nopţii, a declarat miercuri într-o conferinţă de presă viceprimarul Răzvan Popa.
„De aproape un an de zile am primit tot mai multe solicitări din partea comercianţilor din pieţe să mărim numărul agenţilor de pază pentru că au loc multe furturi atât în timpul zilei, cât şi noaptea. La Poliţia Locală nu avem suficienţi oameni pentru a-i trimite în pieţe şi de aceea ne-am gândit să montăm în fiecare piaţă un sistem de supraveghere cu camere de luat vederi pentru a opri furturile. Vom supraveghea atât intrările, cât şi punctele vulnerabile din aceste pieţe“, a afirmat viceprimarul.
El a spus că săptămâna viitoare, după ce va fi votat bugetul municipiului Braşov în care s-a prins şi suma de 300.000 de lei necesară montării camerelor de luat vederi, se va demara procedura pentru montarea sistemului de supraveghere. Sistemul de supraveghere va fi conectat la Dispeceratul Poliţiei locale, iar la administraţia pieţelor se va monta un buton de panică pentru ca angajaţii Poliţiei locale să fie contactaţi în timp real. În piaţa Astra, cea mai mare, vor fi montate cinci camere de luat vederi, iar în celelalte câte trei.

Alte articole:   VIDEO 20 de stații noi de încărcare destinate mașinilor electrice, până la sfârșitul anului, în municipiul Brașov
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...
  1. […] furturile. Vom supraveghea atât intrările, cât şi punctele vulnerabile din aceste pieţe“, a declarat viceprimarul Răzvan […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate