blog-logo

Scripcaru își dă arama pe față: firesc, votează cu Udrea

Scripcaru își dă arama pe față: firesc, votează cu Udrea

scripcaru udrea3Vicepreședintele PDL, George Scripcaru,  a recunoscut astăzi, la Tușnad, alături de Elena Udrea, că o susține la funcția de președinte al PDL, deși a declarat în nenumărate rânduri că el rămâne în afara luptei din interiorul PDL.

Astăzi, el a fost alături de Udrea în Harghita, și a declarat oficial că o susține, chiar dacă la scurt timp el va juca rolul de neutralitate la Brașov,  unde își va prezenta moțiunea Monica Macovei.

„Noul președinte trebuie să pună la punct și o nouă structură a BPN astfel încât să fim eficienți ca partid de opoziție și, după stabilirea noii structuri a BPN, să putem intra în bocancii unui partid de opoziție. Când nu există fermitate la București, acest lucru ne creează și nouă probleme în teritoriu. Ați ascultat moțiunea pe care Elena Udrea a prezentat-o aici. Partidul trebuie să aibă tăria să producă o schimbare. Din punct de vedere al eficienței, al structurii și perspectivelor pentru partid și Elena Udrea este soluția. Perioada de fericire în USL o să ia sfârșit, iar ei nu pot spune una la Tv și realitatea să fie alta. Faptul că USL a decis să stopeze investițiile afectează crearea locurilor de muncă, pe cale de consecință, colectarea taxelor și impozitelor are de suferit și bugetele Sănătății și Educației sunt afectate”, a mai declarat Scripcaru.

Alte articole:   O nouă creșă se va construi în municipiul Făgăraș

Acesta a mai afirmat că noua conducere a partidului nu trebuie să se teamă să critice greșelile USL.

„Noua conducere a PDL ce va fi aleasă pe 23 martie trebuie să producă o rupere de ritm, PDL trebuie să fie un partid eficient de Opoziție și trebuie să critice greșelile actualei Puteri. Elena Udrea poate să imprime un alt ritm partidului din funcția de președinte”, a mai spus Scripcaru.

A uitat că i-a reproșat pierderea alegerilor

După pierderea alegerilor din iunie 2012, primarii PDL i-au repoșat Elenei Udrea eșecul, conform Libertatea din 16 iunie.

Liderii câstigatori ai alegerilor din 10 iunie, Gheorghe Falca, Gheorghe Scripcaru (George Scripcaru) sau Dorin Florea, i-au mustruluit bine pe înfrânti, cel mai dur fiind atacata Elena Udrea, pe seama careia majoritatea pedelistilor au pus esecul.

Alte articole:   Dosar penal pentru o tânără și un tânăr. Concurs ilegal de mașini pe Bdul. Gării

Greii PDL i-au reprosat fostului sef al democrat- liberalior bucuresteni ca s-a preocupat mai mult de propria imagine decât de partid.

“Am taiat salariile si pensiile si tu îti afisezi decolteul. Ai fost preocupata doar de a-ti pune oamenii pe functii, nu de partid”, i-ar fi spus Scripcaru Elenei Udrea.

Fostul ministru al turismului nu s-a lasat calcat în picioare si le-a reamintit acuzatorilor ca au facut carare spre biroul ei ca sa le angajeze amantele la ministerul pe care l-a condus.

“Puneti esecul doar pe seama mea, fara sa aveti în calcul ca am dat bani pentru primarii vostri. Cred ca ati uitat când ma rugati sa va angajez amantele”, le-ar fi spus Udrea pedelistilor.

Alte articole:   AFM a publicat proiectul de ordin pentru înlocuirea becurilor. Ce condiții trebuie îndeplinite

După ce s-a dat fan la apa de Tușnad, Scripcaru a plecat în trombă din secuime, să facă act de prezență la Brașov, unde va veni Macovei.

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!
  1. […] newsbv, Scripcaru va merge pe mâna Elenei Udrea la alegerile din interiorul PDL. După ce a fost gazda […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.