blog-logo

Oameni noi la cârma PDL Braşov. Vezi ce gânduri au pentru următorii patru ani

Oameni noi la cârma PDL Braşov. Vezi ce gânduri au pentru următorii patru ani

Alegeri PDL municipiu (1)Sâmbătă, democrat-liberalii braşoveni şi-au ales noua structură a Biroului Permanent Municipal, care va coordona activitatea organizaţiei pentru următorii patru ani. Pentru funcţia de preşedinte a candidat consilierul judeţean Adrian Gabor, iar în urma votului celor peste 130 de delegaţi din toate structurile reprezentative la nivel municipal a fost ales ca preşedinte.

De asemenea, a fost votată şi structura de conducere municipală, Carmen Ferghete-Ţop şi George Cornea fiind aleşi prim-vicepreşedinţi, iar Marius Fecioru va asigura funcţia de secretar general al organizaţiei municipale. Pentru o mai buna coordonare a activităţii au fost aleşi şi 11 vicepreşedinţi care vor avea ca principal obiectiv continuarea parteneriatului cu cetăţenii şi promovarea unei politici deschise şi transparente faţă de braşoveni.

Alte articole:   Peste 100.000 de copaci vor fi plantați la Săcele de Regia Publică Locală a Pădurilor

Principalul obiectiv al PDL

La această întâlnire a fost prezent şi primarul George Scripcaru, care este preşedintele organizaţiei judeţene a PDL, şi care a ţinut să sublinieze noii conduceri a formaţiunii că principalul obiectiv al organizaţiei PDL Braşov trebuie să fie declararea Braşovului ca centru de regiune. „Braşovul prin dezvoltarea pe care a avut-o în ultimii opt ani, prin investiţiile pe care le-a realizat, prin poziţionarea, prin faptul că astazi Braşovul este declarat prin lege pol de creştere economică şi urbană trebuie să fie declarat şi capitala regiunii. Acesta este un obiectiv al nostru al tuturor celor care ne desfăşurăm activitatea în acest oraş, în acest judeţ”, a precizat George Scripcaru. Adrian Gabor care consideră că acest obiectiv al Braşovului nu va putea fi atins decât dacă vom avea o abordare cinstită şi corectă faţă de cetăţeni.

Alte articole:   Elevii din clasele terminale de gimnaziu şi liceu reîncep cursurile online

„Obiectivele ale noului Birou Permanent Municipal Braşov trebuie să însemne oferirea unor perspective de dezvoltare dincolo de promisiunile deşarte făcute de către USL pentru locuitorilor Municipiului Braşov. Noi trebuie să-i convingem şi să le reconfirmăm braşovenilor faptul că suntem organizaţia care prin reprezentanţii din administraţie am dus Braşovul la standarde europene. În acest context susţin că noi, cei din PDL trebuie să continuăm parteneriatul cu cetăţenii Braşovului”, a subliniat Gabor.

Distribuie dacă îți place!
 1. Am sa va povestesc,o intamplare adevarata. Am avut o problema la notar, notarul se numeste domnul Gontea, fiind notar public m-a cunoscut dintr-o intamplare si m-a intrebat daca vreau sa ma inscriu in PD, la acel timp nu erau in PDL, am acceptat.
  Mi-a facut instructajul si am devenit membrul PD la acel timp. A inceput Campania pentru PRIMAR, am intrat in joc pentru a-l ajuta pe domnul SCRIPCARU sa ocupe FOTOLIUL DE PRIMAR.
  Nu a fost asa usor sa mergi dupa el indiferent ce clima se afla afara si ziua se facusera noaptea. Sincer va spun, toata oboseala nu conta, toata straduinta o faceam din suflet si cu drag, credeam suta la suta in partid. Numai ca intro zi, o doamna pe nume Mihaela m a rugat daca pot sa fac curatenie, am fost de acord, chiar atunci a venit domnul PRIMAR vazandu-ma ca fac curatenie, mi a spus sa fiu adimistratorul sediului de partid PDL.
  Am acceptat cu placere, si asa faceam curatenie zilnic pentru o retributie de doua sute lunar. S a facut o modificare la birouri la salile de sedinte, s au modificat plafoane, tocuri, geamuri, instalatie de incalzire, m-am straduit sa fac curatenie exemplara, nu va spun cat praf am inghitit, lucrarea a durat vreo doua luni.
  Eu am luptat sa car toate cele ce demolau. In acest timp venea in sediu multa lume, se uitau. Un vecin de al meu am vazut ca statea de vorba cu un mester care demola tocurile cu usi cu tot, le rupeau si le bagau in container indifferent ce erau, le faceau tandare ca sa incapa in container, dupa care le duceau la groapa de gunoi.
  In timp ce demolau, un domn le a cerut sa nu rupa o usa ca are nevoie dumnealui la baraca. Am vazut ca ei erau stapani si tot ei m-au rugat sa il ajut si lam ajutat eu, am prins de un capat si domnul de celalalt capat pana la strada. Dar s a spus ca eu am dat usa respectiva, nu este adevarat, motiv ordinar sa poata sa distrabaleze. Rusine mare, eu doar incurcam cu vazutu.
  As dori sa va spun ca doamna Mihaela incepusera dusmania pe mine pentru ca dupa sedinte eu adunam ramasitile. Eu le adunam, dar cred ca aveau pretentii la ramasitele adunate de pe mese, de unde stiu, am observat ca dupa circa 10 minunte dupa sedinta venea si se uita la sticle, eu le complectam cu resturi ce ramanea din alte sticle. La trimis si pe primar sa vada ce adunam, ori cum le aruncam la gunoi dar daca imi spunea le duceam in birou. Asa ca m-au dat afara, au pus oameni sa-mi caute nod in papura, pestele mare il inghite pe cel mic, in special ca era in biroul cu primarul
  Mai stiu ca domnul Gontea mi-a dat sa cumpar o matura, era iarna, doamna Mihaela a vazut cand mi a dat bani, mi a cerut restul la intoarcere dar nu i datuseram ei iar domnul Gontea plecasera, era vorba de 10 lei.
  Doresc sa va dati o parere, nu mai sunt in PDL, mi a parut rau ca mi am pierdut timpul in campanie, dupa ce ti vezi sacii in car, e o vorba, scuzati expresiile.
  Astept parerile dumneavoastra.
  Cu stima.
  Costica.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate