blog-logo

FOTOGALERIE Mascaradă cu măscărici

FOTOGALERIE Mascaradă cu măscărici

mascarici5       Mai mult ca sigur, toate televiziunile și ziarele vor prezenta luni ce megaminune a avut loc în Șcheii Brașovului. Măscăricii, o tradiție reinventată de câțiva ani, s-a dovedit a fi pe măsura numelui.

Circa 20-25 de persoane, unele mascate, au format un alai adunat la Biserica Sfânta Treime. De aici, au coborât în Piața Unirii, s-au pozat, în fața a altor 20-25 de curioși, și au plecat mai departe spre Piața Sfatului.

Nu comentăm inițiativa, care, poate, cu mai multă organizare (că doar are loc o dată pe an), ar fi putut beneficia de o audiență mult mai mare. Poate a fost și frigul, dar o colaborare cu muzele, cu Inspectoratul Școlar, ar fi adus în mod cert un public mult mai numeros.

Alte articole:   Adrian Veștea a prezentat prioritățile pentru dezvoltarea Braşovului și avantajele competitive ale judeţului, la Maratonul de Business

În ceea ce privește prestația, în afara câtorva personaje „gătite“ pe măsură, acompaniate de trei personaje care s-au trezit cu niște instrumente în mână, prea multe nu prea sunt de spus…

CLICK pe poze pentru a se mări!

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate