O puștoaică a vrut să iasă din țară fără acordul părinților

O puștoaică a vrut să iasă din țară fără acordul părinților

politia iarnaPoliţiştii de frontieră de la Nădlac au depistat o persoană de sex feminin care a încercat să iasă ilegal din România folosindu-se de o carte de identitate falsă.
La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac s-a prezentat joi, pentru a ieşi din ţară, ca pasageră într-un microbuz înmatriculat în România, o persoană de sex feminin care a prezentat la controlul de frontieră o carte de identitate românească.
Cu ocazia efectuării controlului documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat la control este fals, înscrisurile şi elementele de siguranţă fiind diferite de elementele de siguranţă ale celor eliberate de autorităţile statului.
În urma cercetărilor s-a constatat că persoana în cauză este T.A., în vârstă de 17 ani, cu domiciliul pe raza județului Braşov. Tânăra a declarat că a apelat la această metodă pentru că dorea să iasă din ţară fără acordul părinţilor, iar cartea de identitate a primit-o de la un conaţional a cărui identitate nu o cunoaşte.
Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei şi cercetării acesteia sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals privind identitatea, complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi uzul de fals urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Alte articole:   Brașov Heroes provoacă participanții la #conectare
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate