blog-logo

Locuitorii din zonele „rurale” ale municipiului vor plăti în continuare taxe de oraş…

Locuitorii din zonele „rurale” ale municipiului vor plăti în continuare taxe de oraş…

ciprian bucurConsilierul local Ciprian Bucur a solicitat Primăriei Braşov declasificarea mai multor zone ale municipiului Braşov, de la Zona C la Zona D de impozitare, pe care acesta le-a considerat „defavorizate” ţinând cont că în respectivele cartiere nu există toate dotările tehnico-edilitare, cum ar fi iluminat public, canalizare sau străzi asfaltate. Pe această listă au fost înscrise mai multe străzi din cartierele Stupini, Bartolomeu şi Timiş-Triaj.

Propunerea a fost analizată săptămâna aceasta de către Comisia de Tehnică de Amenajare a Teritoriului şi Urbanism, care nu şi-a dat însă, acordul. „Respingerea acestei propuneri a fost motivată prin faptul că în ultimii ani s-au făcut investiţii majore, de exemplu în Stupini, şi există alte proiecte importante aflate în derulare, astfel că vor exista condiţiile necesare pentru ca aceste zone să fie încadrate în categoria C”, a explicat Bucur.

Alte articole:   FOTBAL: Corona Brașov, victorie cu emoții, Kids Tâmpa, eșec la scor!

Acesta a mai precizat că reprezentanţii Direcţiei Tehnice au promis că vor sprijini rezolvarea problemelor semnalate de locuitorii din aceste cartiere cu privire la iluminatul public, transportul în comun sau restricţionarea traficului greu. „Voi continua să identific problemele locuitorilor din aceste zone, dar mai ales voi încerca să le rezvolv”, a promis consilierul local.

Distribuie dacă îți place!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate