Hochei: Corona estre încrezătoare că va elimina Steaua în semifinale

Hochei: Corona estre încrezătoare că va elimina Steaua în semifinale

hochei, antrenorMarti, 19 martie, va debuta play-off-ul Campionatului national la hochei pe gheata. In semifinale Corona Brasov se va duela cu Steaua Bucuresti, in timp ce SC Miercurea Ciuc va intalni Dunarea Galati.

Semifinalele se vor juca dupa sistemul de cel mai bun din 5 jocuri, iar Corona va disputa primele 2 partide pe Patinoarul Olimpic.

 „Orice alt rezultat decat calificarea in finala va fi un dezastru pentru toata lumea. Normal ca vroiam sa jucam cateva amicale in aceasta perioada de pauza cauzata de play-off-ul din Liga MOL dar pana la urma am decis sa ne antrenam la baza proprie. Pe hartie, pornim favoriti in fata Stelei, dar trebuie concentrare maxima in fiecare moment pentru a evita surprize neplacute”, a declarat  Greg Lindqvist, antrenorul ASC Corona Brasov.

Prezenți la conferinta de presa, jucatorii Zsok Levente si Peter Robert s-au aratat increzatori in sansele Brasovului de a intra pentru al 3-lea an consecutive in finala.  „Ne-am antrenat bine ultimele 3 saptamani si abia asteptam si meciurile oficiale. Steaua ramane o echipa buna chiar daca nu a avut un sezon stralucit. Noi suntem favori’i si nu concepem sa fim eliminati in semifinale”, a spus Zsok Levente.

„Este greu sa te antrenezi fara sa ai si meciuri, dar ne adaptam la aceasta situatie. Cred ca vom elimina Steaua in 3 meciuri daca vom juca ca pana acum”, a precizat și Peter Robert.

In alta ordine de idei, trebuie spus că antrenorul suedez Greg Lindqvist si-a prelungit contractul cu formatia brasoveana pentru inca 2 sezoane: “Clubul avea o clauza ca sa-mi prelungeasca contractul si au ales aceasta optiune. Sunt bucuros ca voi continua munca aici unde ma simt excelent. Vom continua sa imbunatatim aceasta echipa si acest club, cred ca centru hocheiului romanesc se va muta la Brasov in maxim 2 ani. Imi propun sa aduc cat mai multe trofee cat sunt antrenorul Coronei”, a mărturisit Greg Lindqvist.

Alte articole:   Teatru: „Toxic Love“, în Times

Primul meci din semifinale dintre Crona Brasov si Steaua Bucuresti se va disputa pe Patinoarul Olimpic, marti, 19 martie, de la orele 19.00.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate

0 Shares
Share via
Copy link
Powered by Social Snap