blog-logo

Campanie de „curăţenie” a câinilor comunitari de pe străzile Braşovului

Campanie de „curăţenie” a câinilor comunitari de pe străzile Braşovului

caini comunitariÎn ultima vreme, în mai toate cartierele Braşovului, au apărut haite de câini, unii dintre ei chiar agresivi, iar hingherii nu mai pot face faţă sesizărilor venite de la cetăţeni. Viceprimarul Adrian Atomei a precizat că odată cu campania de curăţenie generală a oraşului, care a demarat săptămâna aceasta şi se va încheia şi peste o lună, va fi iniţiată şi o campanie de strângere a câinilor maidanezi. „Am prevăzut fonduri în bugetul pe acest an pentru a mai achiziţiona două maşini pentru Serviciul de Gestionare a Animalelor, astfel ca să existe două echipe care să acţioneze în oraş: una la sesizări, iar alta care să ia la rând cartierele, pe baza unui grafic”, a explicat Atomei.

Alte articole:   Dracula Trophy, câștigat de lungmetrajul spaniol „Amigo”

În ceea ce priveşte adăpostul de câini de la Stupini, Atomei susţine că acesta este pregătit să primească noi „locatari” fiind demarată o campanie de igienizare a acestuia. „Avem acum în jur de 250 de patrupede acolo, iar alte 800 sunt în Adăpostul Asociaţiei Milioane de Prieteni care ne sprijină şi în derularea activităţii de la Stupini. În momentul de faţă, o parte dintre câinii comunitari sunt daţi spre adopţie de Asociaţie şi peste hotare, dar vom încerca să facem şi o campanie, astfel ca braşovenii care locuiesc la case să adopte câini de la Azil”, a spus Atomei.

Distribuie dacă îți place!
  1. serios? ma faci sa rad… sti ce fac see you ei? banuiesc ca nu. ei bine iti zic eu au umplut comuna bod.de cainii.sunt multi noi. si de unde oare? au venit siinguri? nu..normal au fost adusi see you duba.. pt asta cine plateste? si din banii cui.

    Reply
  2. […] în oraş: una la sesizări, iar alta care să ia la rând cartierele, pe baza unui grafic”, a declarat viceprimarul Adrian […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.