blog-logo

Racoș. Bătaie între țigani, soldată cu un mort

Racoș. Bătaie între țigani, soldată cu un mort

bataieDouă găști de țigani s-au încăierat marți seară la Racoș. Lupta s-a dat între şapte indivizi, care au sărit la bătaie împotriva altor trei, la crâșma din comună.

Scandalul a izbucnit după ce au consumat serios, iar din arsenalul țiganilor, majoritatea minori,  nu au lipsit cuțitele. Din păcate, unul dintre indivizi, un bărbat de 54 de ani, a murit.

Ulterior, s-a cosntatat că bărbatul nu avea răni grave, decesul fiind provocat de un infarct, iar medicii chemați de urgență nu au avut cum să-l salveze.  La spital au ajuns copiii acestuia: unul de 18, iar celălalt de 37 de ani, care au avut nevoie de îngrijiri în urma loviturilor primite de la grupul de 7 agresori.

Alte articole:   Un bărbat a ajuns în arest după ce a furat dintr-o locuință

Dosarul a fost trimis spre judecare Parchetului de pe lângă Judecătoria Rupea, cu şapte suspecţi în cauză, pentru loviri şi alte violenţe, precum şi pentru ultraj contra buinelor moravuri.

Distribuie dacă îți place!
  1. […] şapte indivizi, care au sărit la bătaie împotriva altor trei, la crâșma din comună, scrie newsbv.ro. Din păcate, unul dintre indivizi, un bărbat de 54 de ani, a murit. Ulterior, s-a constatat că […]

    Reply
  2. […] între şapte indivizi, care au sărit la bătaie împotriva altor trei, la crâșma din comună, scrie newsbv.ro. Din păcate, unul dintre indivizi, un bărbat de 54 de ani, a murit. Ulterior, s-a constatat că […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.