blog-logo

Scripcaru vrea dialog politic pe tema regionalizării

Scripcaru vrea dialog politic pe tema regionalizării

george scripcaruPrimarul Braşovului George Scripcaru, care este şi preşedintele PDL Braşov, le-a solicitat politicienilor din USL o întrevedere pentru a discuta cu privire la noul proiect de regionalizare a României. Acesta este de părere că trebuie să existe un consens politic cu privire la această problemă.

„Deocamdată, nu se ştie cum vor fi împărţite noile regiuni, dar noi, pe plan local, trebuie să avem un dialog pe această temă, să vedem care sunt responsabilităţile pentru a face tot posibilul ca Braşovul să devină capitala regiunii. Trebuie să depăşim ideile de tip partid, fiindcă este în interesul tuturor ca Braşovul să deţină şefia regiunii pe plan administrativ. Vorbim prea mult despre această problemă şi nu facem nimic. Important este să se facă, să existe un consens politic din toate părţile, ca să nu existe contestări şi puncte de vedere diferite după aceea”, a explicat Scripcaru.

Distribuie dacă îți place!
Alte articole:   VIDEO Afacere cu morții de COVID-19, la un spital din Brașov? Acuzele grave ale rudelor unei persoane decedate! Reacția conducerii unității medicale

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Anunţuri mică publicitate