VIDEO Captură mare de droguri la Brașov: 10.000 de pastile de ecstasy

VIDEO Captură mare de droguri la Brașov: 10.000 de pastile de ecstasy

pastile-ecstasyTristețe mare printre narcomanii din Brașov, după ce procurorii DIICOT au făcut una dintre cele mai mari capturi de pastile de ecstasy din țară.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Serviciul Teritorial Brasov  au dispus reţinerea pentru 24 de ore a  inculpaţilor Van Hulten Rudolf Thomas Marinus Maria, 55 de ani, Schellekens Mark Adrianus Maria Johannes,  36 de ani, cetăţeni olandezi şi Sava Vasilica, 29 de ani, Chimir Cornelia, 45 de ani şi Pauliuc Florin-Constantin, 34 de ani, cetăţeni români, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic  de droguri de mare risc si trafic internaţional de droguri de mare risc. Traficanții de droguri au fost monitorizați trei luni de cătr procurorii DIICOT Brașov.

Inculpaţii, sub coordonarea celor doi cetăţeni olandezi,  au organizat procurarea din Olanda a cantităţii de aproximativ 10.000  comprimate Ecstasy şi introducerea drogurilor in România pe cale terestră.

Totodată, au fost efectuate patru percheziţii domiciliare în judeţul Timiş, respectiv în municipiul Timişoara şi în comunele Biled şi Şandra la locuinţele membrilor  reţelei, printre care şi la locuinţa unui bărbat de 34 de ani.
Drogurile erau destinate comercializării către consumatorii  de pe raza municipiului Braşov. Valoarea  drogurilor de mare risc este de 100.000 de euro. Cercetările în cauză au fost efectuate impreuna cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Brasov. Suportul tehnic şi informativ a fost asigurat de către  SRI si D.O.S.
Procurorii D.I.I.C.O.T. vor solicita instanţei de judecată  arestarea preventivă a  inculpaţilor pentru o perioadă de 29 de zile.

Alte articole:   Femeie rănită într-un accident de muncă
Distribuie dacă îți place!
Loading...
loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.